2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم 😠😠😠

207 بازدید | 11 پست

امروز میخواست مادرش رو ببره دکتر ، گفت تا شب طول می کشه تنها نمون برو خونه مامانت اینا، منم تمایلی نداشتم بهش گفتم اگه بمونم خونه خودمون میرسی بیای نهار بخوری بعد برای دکتر ؟ گفت نه دور میشه دیگه نمی رسم ولی خونه مامانت اینا بری چون نزدیک تره میام ساعت دو نهار می خورم بعد میرم، خلاصه منم صب عره و عوره و شمسی کوره رو جمع کردم اومدم خونه مامانم، ساعت دو و نیم بهش زنگ زدم میگم چرا نیومدی؟ میگه بهم زنگ نزدی آخه!! بهش میگم مگه قرار بود زنگ بزنم بهت ؟ میگه آره دیگه من از کجا بدونم بیام یا نه شاید غذاشون حاضر نبود اون بنده خداها! بهش میگم خب یه زنگ به من میزدی من بهت می گفتم بیای یا نه ، اونم گفت نه منکه نباید تماس میگرفتم . منم عصبانی شدم گفتم : آهان خودتو چ س کردی؟ درک ، خدافظ 😒

❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصبانی ام 😂 گفتم بیام درددل کنم یکم آروم شم کلی درس داشتم خونه ول کردم بخاطر آقا 😠

ببین. شوهرت میدونست رفتی اونجا يا نه؟ بی خبر رفتی شاید فکر کرده نرفتی. مثلا ساعت 1 زنگش میزدی میگفتی چه خبر؟ دکتر رفتین؟ ظهر منتظرتم بیا. به همین راحتی 🙄🙄

بهتر نبود به جا دعوا با آرامش موقعی که ناهار خونه مامانتون آماده بود زنگ میزدی میگفتی بیا ناهار بخور ...

اصلا فکر نمی کردم همچین انتظاری داشته باشه ، منت می ذاره سر من که رفتم رستوران😒

❤️❤️❤️