2777
2789

یا هیچ کدوم🤣قیمتشون مناسبت بود اخه هرسه تا ۱۰۰ بودن اما اگر ابرسان خوبی دارید معرفی کنید جوش نزنم پوستم آبرسانی کنی

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شون  ام دی ان کامان بود فک کنم

عع اخه شون انگار کمتر نظر مثبت داست نسبت به الویکس و ژنو

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
Mnd دارم خوبه، قبلشم لدورا میزدم اونم خوب بود 

ام ان دی یا ام دی ان؟بالایی برعکس گفت که

پوستم چربه عاشق وچه ام قیمتشم دورو بر ۱۰۰تومنه

وچه انگار چند مدل داشت کدومش؟

ام ان دی 

دیدم شما چقدر خریدی؟۱۵۰ تومن زده

من وچه زدم زیاد دوست نداشتم الان ژوت میزنم اوکیه بد نیست

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)