2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

161 بازدید | 10 پست

کسی هست رفلاکس نوزادش درمان شده باشه؟ با چی خوب شد؟ من هم بعد شیردهی نیم ساعت عموری نگهش میدارم هم آروغشو میگیرم هم تو سطح شیب دار میخوابونمش ولی بازم روزی دو سه بار شیر بالا میاره.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

تو بچه ها طبیعیه 

بعضی وقتا شیر زیاد میخورن بقیشو بالا میارن. 

اگه دو سه بار در روزه طبیعیه و بزرگ میشه بهتر میشه 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو سالگی قابل درمانه  ولی اگه درمان نکنی تا آخر عمر روش میمونه  تحت نظر متخصص باشه به ...

یعنی چی؟ چندتا دکتر رفتم گفتن یه چیز طبیعیه رفلاکس اسیدی و رفلاکسی که باعث کاهش وزن و بی اشتهایی نوزاد بشه باید درمان بشه فقط.

تو بچه ها طبیعیه  بعضی وقتا شیر زیاد میخورن بقیشو بالا میارن.  اگه دو سه بار در روزه طبی ...

آره ولی همش لباسش خیس میشه مخصوصا وقتی دل درد داره مرتب شیر میخوره بعدش هی بالا میاره

باید تحت نظر ی پزشک خوب درمان کنی..به خودت هم رژیم غذایی میدن

یعنی رفلاکس نوزاد با خوراک من در ارتباطه؟

یعنی رفلاکس نوزاد با خوراک من در ارتباطه؟

اره ببرش دکتر 

حتما ببر 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من برای مراقبت از پسرم از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبی گهواره اینه که کاملاً متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و ۳۰٪ درصد تخفیف برای خرید اشتراک هدیه بگیر

https://gahvare.net/i/6197c1c4c94ba