2777
2789
عنوان

چجوری داداشمو از ازدواج با خانومه مطلقه بچه دار منصرف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7892 بازدید | 278 پست
زن طلاق گرفته زخمه؟ زنان_برعلیه_زنان#   تاوقتی نگاه ما زنا اینه خدا بخیر کنه ب جامعه

تو روخدا بیخیال شین از این حرفا هم نزنین اره حق داره چرا نداره اما من خودم دارم شرایط خانوادمو میبینم میدونم چی میشه چه فرق داره من مخالف ازدواج یه مرد بچه دار با خانوم مجرد هم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه همه میگن چیه مگه ...آیا برای پسر خودتون هم پیش بیاد اینو می گيد ...

دو تا دایی. من در حالیکه یکی 19 ساله بود یکی 24 ساله با دو تا زن مطلقه بزرگتر از خودشون آشنا شدند ...یکی بچه 10 ساله داشت یکی بچه 4 ساله ...

علیرغم مخالفت شدید خانواده ، خانه را ترک کردن و رفتن به اینها ازدواج کردن ...بزرگه بعد 5 سال اون زن را طلاق داد و بیچاره شد 

دومین داييم اما با اون زن زندگی کرد اما اعتیاد پیدا کرد و از خانواده طرد شده بود ، فشار زیادی روش بود .همین دو ماه پیش دایی دومم فوت کرد ..

شما ها که طرفدار ازدواج های چنین هستید ، پس هم کفوي کجاست

تو اره برا ما داره خیلی طرف هنو طلاق نگرفته با داداش من حرف میزده این فرد قابل اعتماده 

دادش تو چرا با یه زن شوهر دار حرف میزده؟ گناه و فقط زن انجام بده میشه بَده؟

تیکر کنکورمه
دادش تو چرا با یه زن شوهر دار حرف میزده؟ گناه و فقط زن انجام بده میشه بَده؟

وای چرا همچین فکری میکنید من گفتم داداشم خوبه نخیرم داداش منم عین همون خانوم اشتبا کرده

عزیزم من ی زن مطلقه بودم که با ی دختر یکساله  با ی مرد مجرد ازدواج کردم خیلی سنتی الان زندگی خ ...

چه خوب 

رفتار همسرت با بچه ات چطوره 

هیچ مشکلی پیش نیومده؟ 

من همیشه فکر میکنم تو این جور ازدواج ها بچه خیلی شرایط بدی پیدا ممکنه بکنه به احتمال 90درصد 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
جالبه همه میگن چیه مگه ...آیا برای پسر خودتون هم پیش بیاد اینو می گيد ... دو تا دایی. من در حالیکه ...

اتفاقا فامیل ما یک پسر مجرد با زنی ک ۸ سال ازدواج کرده بود بعد طلاق گرفته بود عروسی کرد خیلیییم خوبن باهم ۶ ساله باهمن

تو روخدا بیخیال شین از این حرفا هم نزنین اره حق داره چرا نداره اما من خودم دارم شرایط خانوادمو میبین ...

برو دعا بگیر برای اینکه محبت بینشون  از بین بره

لطفا کاربر آقا به هیچ عنوان ریپلای و لایک نکنه به هیچ عنوان.
تو روخدا بیخیال شین از این حرفا هم نزنین اره حق داره چرا نداره اما من خودم دارم شرایط خانوادمو میبین ...

توروخدا خودتو ناراحت نکن

بسپار به خدا دعا کن چیزی که صلاح داداشته بشه

اگه هم صلاح به ازدواجشونه شما نمیتونی کاری کنی گذر زمان هم همه چی رو درست میکنه خانوادتونو نرم میکنه

این خانوم ادمه سالمی هست ؟؟ 

موقع ارتباط با برادرتون به شوهرش خیانت نکرده و ،،،

اگه نه ، و از نظر اخلاق و خانواده درسته ، به نظرم فرهنگتون ایراد داره و‌مشکل از شماست نه برادرتون

درخواست دوستی قبول نمیکنم