2777
2789
عنوان

چجوری داداشمو از ازدواج با خانومه مطلقه بچه دار منصرف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 278 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش خودتم بود همینو میگفتی 

عزیزم من ی زن مطلقه بودم که با ی دختر یکساله  با ی مرد مجرد ازدواج کردم خیلی سنتی

الان زندگی خوبی دارم ... 

چند تا نصیحت واقعا خودت رو بکش کنار برادرت دست بردار نیست فقط خودت رو خراب می کنی

تنها کاری که می تونی انجام بدی اینکه خواهش کنی تا یکسال صیغه باشن تا بیشتر آشنا بشن و اگر خانم خوبی نبود راحت جدا بشه..

پسر عموی بابای منم پاشو کرد تو یه کفش که با یه خانوم مطلقه که یه بچه داشت ازدواج کنه ۲۸ سالش بود پسره خانومه یه سال بزرگتر بود

هر کاری کردن خانوادش پسره قبول نکرد ازدواج کرد

الان فک کنم ۱۰ سال شده باهم زندگی میکنن یه بچه هم خودشون اوردن

انقد خانومه خوبه هنوز هم عاشق همن 

عزیزم اگر عاشقه همن و خانوم خوبیه جلوشون رو نگیرید ایشونم مطمیننا دوست نداشته توی این شرایط از زندگی با داداشتون روبه رو بشه اما ازحکمت خداس دیگه

من دختر عموم مطلقه بود ۲ بچه هم داشت رفت خونه گرفت و کارم میکرد رو پای خوش بود یه پسر که تک پسرم بود و حتی نظامی بود عاشقش شد ...هر چیم خونوادش گفتن نمیزاریم گوشش بند نبود و ازدواج کردن...الاتم پسره با خونوادش قطع رابطس یعنی در واقع طردش کردن

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
تو اره برا ما داره خیلی طرف هنو طلاق نگرفته با داداش من حرف میزده این فرد قابل اعتماده 

دوست من دوسال بود از همسرش جدا بود دادگاه دیرقبول کرد تا صیغه طلاق خوند....خب شاید اینطرف شماهم اینجور بوده

تو اره برا ما داره خیلی طرف هنو طلاق نگرفته با داداش من حرف میزده این فرد قابل اعتماده 

بالاخره طلاق گرفته یا نگرفته اگر نگرفته بله مشکل داره خیلی داره

اما اگر گرفته شما فرهنگتون رو عوض کنید چون مشکل داره

خب از این نظر مناسب داداشتونه 

چون داداشتونم با زنی که جدا نشده بوده دیگه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!