2777
2789

وااای مامانم دیگه شورشو در آورده همیشه درحال غرغره از وقتی که از خواب بلند میشه غرغرغرغرغر تا میخوابه هیچکاریم نمیکنها فقط منو و خواهرم کار میکنیم من کارای خونه رو میکنم جارو میزنم و لباس میشورم تمیزکاری میکنم اون خواهرمم کارای آشپرخونه رو انجام میده داداشامم از صبح میرن سرکار شب برمیگردن ولی با وجود اینکه من و خواهرم همیشه کارای خونه میکنم وقتی داداشم میان میشینه غرغر سرما که کارای خونه رو نمیکنیم داداشامم دیگه میوفتن به جونه ما وقعا دیگه خسته شدم از این وضع همین الانم دوباره بحثمون شد داداشم گفتش گوشیمو ازم میگیره مدرسه هم نمیزاره برم😡😡😡😡😡😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت زر زد بگو چشاتون نمیبینه خونه تمیزه غذام حاضره؟اجنه که نیومدن کار کنن بگو اخلاق مامان و میدونیکه فقط گیر میده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مامانم جوری پرشون میکنه که مثلا خودش اینکارارو کرده😖

فیلم بگیر دیگه 

یواشکی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️