2777
2789
عنوان

مرده شور واکسن ببرند

541 بازدید | 22 پست

شنبه زدم زیاد علایم نداشت فرداش ینی یکشنبه تب لرز بدن درد شدیدسلفه هایه شدید خیلی حالم بده چه کنم بچه ها راهکار بدین برم دکتر یا بازم صبر کنم میگن نباس غیر استامینوفن ساده چیزی خورد ولی من اینقد سرفه داشتم که شربت سلفی خورم با سیتریزین

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کار درستی نکردی چون تاثیر واکسن از بین رفته..

اگه سرفه شدید داری حتما برو دکتر ،من دو دز زدم فقط بدن درد داشتم ولی پدرم دز اول که زد علائمی شبیه سرماخوردگی داشت رفت دکتر گفت چون قبلا کرونا نگرفتی الان تو بدنت فعال شده و ریه هاتم درگیر کرده 

اب و میوه زیاد بخور. والا دو دز زدم. یعنی یه ذره تاثیر نداش روم. نمیدونم اب توش بود

مادر شوهر منم هیچ علائمی نداشت رفت دکتر گفتن چو قبلا کرونا گرفتی الان بدنت به واکسن واکنش نشان نداده ،همین جای نگرانی نیست 

برا همه یکسان نیست ،مثلا شوهرم تا دو ماه سرش به شدت درد میکرد ترسیدیم خون لخته شده باشه ،رفتیم دکتر خداروشکر هیچی نبود

مادر شوهر منم هیچ علائمی نداشت رفت دکتر گفتن چو قبلا کرونا گرفتی الان بدنت به واکسن واکنش نشان نداده ...

اره من گرفته بودم .چاره چیه. باید به خودت برسی 

چقدر زود همه اتفاقات خاله بازی هامون به واقعیت پیوست 
من دز دومو تازه زدم. سه، چهار روزه سر دارم شدید 

وای منکه دارم میمیرم اینقد سرفه کردم اصن خابم نبرد😑😑😑😑بدبختی ام امادم خونه مادر شوهرم راحت نیسم راهم دور بود نمیشد رف خونمون شاید صب رفتم دکتر 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فردا روز سوت ولی من دیگه غلط بکنم دز سومو بزنم 

حتما برو دکتر  بعد از تزریق واکسن باید مایعات زیاد بخورین

نمیدونم چرا اینجور شدم اصن کرونا هم تاحالا نگرفته بودم تو این دوسال اصلا🤦‍♀️🤦‍♀️

وای منکه دارم میمیرم اینقد سرفه کردم اصن خابم نبرد😑😑😑😑بدبختی ام امادم خونه مادر شوهرم راحت نیسم ...

اها انشالله که بهتر میشی. مگه دز سومم هس؟ 

من اولیو هیچی نفهمیدم اما دومی از سردرد دارم میمیرم گاهی هم سر گیجه