2777
2789

ما تازه دو ماهه با کلی قرض و بدبختی این خونه رو خریدیم و اصلا نمیتونیم عوضش کنیم،چقدم دوسش داشتمممممم😭😭😭😭😭 ولی اینجا پر سوسک ریزه هر سمی میزنم ریشه کن نمیشن،الان سرچ کردم دیدم توی همین سایت بعضیا گفتن هیچ جوره ریشه کن نمیشه و فقط باید خونه رو عوض کنی😭😭😭😭😭😭😭 آخه چجوریییییی؟؟؟؟؟؟

تموم سوراخ سمبه های خونه رو بگیر بجای آبغوره سوسکم شد مشکل😁💔 ممکنه هود و فن تو آشپزخونه درز داشته باشن با دقت نگاه کن همه جا رو سم قهرمان هم بخر بریز تو تمام چاه ها و کف شورها چن وقت یبارم تکرار کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تموم سوراخ سمبه های خونه رو بگیر بجای آبغوره سوسکم شد مشکل😁💔 ممکنه هود و فن تو آشپزخونه درز داشته ...

یعنی ریشه کن میشن با این کار😭😭😭😭 بخدا فکر عوض کردن خونه تنمو میلرزونهههههه

تو رو خدا بگین واقعا تنها راهش عوض کردن خونه هست؟؟؟؟؟

ن عزیزم من مشکل سوسک چاه داشتم اندازه سرم بودن متوجه شدم از درز هود و شیشه ی پنجره میان تو خونه همشو پوشوندم راحت شدم هنوزم میگردم جای دیگ نباشه حتما خونتون یه سوراخی هست ک سوسک میاد مطمئن باش

یعنی ریشه کن میشن با این کار😭😭😭😭 بخدا فکر عوض کردن خونه تنمو میلرزونهههههه

اره بابا تو فردا همه جا حتی زیر کابینت با نور گوشی دنبال سوراخ ها بگرد جاشو نایلون پاره کن فرو کن اگ بزرگ بود سوراخش نایلون رو با چسب بچسبون روشو فویل بکش اگ شوهرت حوصله داره با ملات انجام بدی عمریه من شوهرم گوش نمیده نایلون زدم همشم چک میکنم

اره بابا تو فردا همه جا حتی زیر کابینت با نور گوشی دنبال سوراخ ها بگرد جاشو نایلون پاره کن فرو کن اگ ...

لونشون پیدا کردم زیر اجاق لونه کردن و شبا میان بیرون،کابینت زیر گاز رو کامل خالی کردم و سم زدم،همه جای آشپزخونه رو سم زدم الان ده روزه خیلی هم کمتر شدن ولی امشب دیدم یکیش راه افتاده سمت اتاق خوابا دیگه دیووووونه شدممممم

فعلا سه نوع سم استفاده کردم فایده نداشته

اول سوراخ رو پیدا کن

ببین اونا از کوچیکترین سوراخ ها هم عبور میکنن ها

به هیچ سوراخی رحم نکن حتما یجا درز داره خونتون

حتی اگ اسپیلیت یا کولر دارین ممکنه از دورتا دور اونم بیان چون برا ما مارمولک میومد ازش🥴🥴🥴

لونشون پیدا کردم زیر اجاق لونه کردن و شبا میان بیرون،کابینت زیر گاز رو کامل خالی کردم و سم زدم،همه ج ...

برای منم اینجور بود از هال میرفتن تو آشپزخونه زیر کابینت ها

اونا عاشق جاهای تاریکن چراغ روشن کنی میرن خاموش کنی پیداشون میشه چندشا من سه چهارماه طول کشید درزها رو پیدا کنم اصلا فکرشم نمیکردم از لای یه ذره فاصله شیشه پنجره با آلومینیوم بیان تو