paria2755 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 503 عنوان خياط ها ميشه بيان 37 بازدید | 5 پست سلام خسته نباشيد من رشته تحصيليم خياطي بود الانم دوباره دوره نازك دوزي رفتم كارم هم نميگم عاليه ولي خوبه حالا دلم ميخواد كار كنم تو خونه شروع كردم مشتري ندارم اصلا حالا دنبال راهي هستم ك كسب درامد كنم خيلي دوس دارم يه كاري انجام بدم خواستم برم كاشت ناخن يا كاشت مژه ولي همه ميگن خياطيطو ادامه بده دنبال راهنمايي هستم ك يكي خوب راهنماييم كنه كه چيكار كنم 1400/09/01 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتترش عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 466 خوب عزیزم چند تا پارچه بگیر بعد بدوز با طرح های امروزه بعد بزار تو اینستا خودت
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20794 پیج بزن آموزش بده اگه حرفه ای هستی وگرنه یه تابلو یا بنر کوچیک دم در خونه بزن بنویس مثلا خیاطی ...البته باید کارت خوب باشه تا مشتری بیاد معمولی هستی فعلا پارچه نگیر در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
paria2755 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 503 خوب عزیزم چند تا پارچه بگیر بعد بدوز با طرح های امروزه بعد بزار تو اینستا خودت اصلا اعتماد بنفس ندارم تو اين زمينه
paria2755 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 503 پیج بزن آموزش بده اگه حرفه ای هستی وگرنه یه تابلو یا بنر کوچیک دم در خونه بزن بنویس مثلا خیاط ... نه تازه يه ساله دنبالشو گرفتم اونم پراكنده هروزنميدوزم اما دوختم خوبه حرفه اي نيس
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20794 نه تازه يه ساله دنبالشو گرفتم اونم پراكنده هروزنميدوزم اما دوختم خوبه حرفه اي نيس فعلا پارچه قبول نکن چون پارچه ها خیلی گرون شده اگه خراب کنی کلی خسارت باید بدی فعلا واسه خودت مدل های مختلف بدوز تا دستت راه بیوقته یا واسه مادری خواهری که اندام های مختلف رو بشناسی در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...