2777
2789
عنوان

آموزش زبان دوم به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی اینکارو کردید؟ تا الان چه تاثیری داشته؟  چقد هزینش شده؟ مهد کودکه؟  از چه سنی میشه ...

من بچه م الان سه سالشه ....از کودکی تحت تاثیر فیلمای انگلیسی قرار گرفته و خودم کلا باهاش اسپیکینگ داشتم ....گفتمانش به انگلیسی...هر جا میریم به محض دیدن کلمات انگلیسی شروع میکنه به خوندن حروف ....بچه م فارسی حرف نمیزنه دو ماهه گفتار درمانی رو شروع کردم و فیلم رو قطع کردم داره فارسی یاد میگیره....بذار به فارسی مسلط بشه بعد شروع کن به زبان دوم و سوم و .... اشتباه منو تکرار نکنید لطفا

من بچه م الان سه سالشه ....از کودکی تحت تاثیر فیلمای انگلیسی قرار گرفته و خودم کلا باهاش اسپیکینگ دا ...

یعنی تا کی صبر کنم؟ پسر من 70 درصد در معرض جمله های فارسیه و فقط 30 درصد در معرض انگلیسیه شایدم کمتر، دوست دارم انگلیسی رو هم مثل زبان فارسی یاد بگیره نه مثل خودم از طریق آموزش، چون میدونم اینجوری تسلطش بیشتر خواهد بود. 

زبان خودم در حد اینترمدیت یا یکم بالاتر هست. در این به نظرتون کافیه؟ میتونم خودم بهش یاد بدم؟ 

یعنی تا کی صبر کنم؟ پسر من 70 درصد در معرض جمله های فارسیه و فقط 30 درصد در معرض انگلیسیه شایدم کمتر ...

عزیزم اجازه بدید فارسی رو یاد بگیره به هر صورت زبان مادریش واجب تره...وقتی متوجه شدید رو دور حرف زدن افتاده میتونید پکیج های انگلیسی براش پخش کنید ...دو سال و نیم تا سه سال که قطعا متوجه سلامت گفتار بچه هستی بهترین زمانه