2777
2789
عنوان

بچه برادرشوهرم

233 بازدید | 26 پست

مدام درحال کندن موهای بچمه و زدنشه طوری عقده ای هست تو چشام نگا میکنه میزنه تو سرش و موهاشو میگیره میکشه اینم موهاش بلند یک بار اینقد پسرمو زد مامانش دستشویی بود مادرشوهرم بود داد زدم روش خیلی بدشون اومد اصلا نه انگار ک انگار بچه منو زد کشت بهش میگفتن مامان بیا بغلم خیلی بچمو میزنع یک بار با قاشق زد رو استخون دماغ بچم کلی ورم کرد خون اومد خدا رحم کرد ۱سالو نیمشه نمیدونم چیکار کنم اصلا متوجه نیسن هرچی میگم داداشی به هست نزنش بیشتر میزنه

هرزگاهی اینقد میزنش مامانش چیز بهش میگ ولی واینمیسه بیشتر میزنع هرهر می‌خنده و میزنش تو چشام نگاه می‌کنه مادرش میگ تو یه چیزی بگو منم نمیدونم چیکار کنم جدی بگم با داد میترسم ناراحت شن از طرفیم خیلی رو پسرم حساسم خیلیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین الان ذاتش خرابه دیدی داره میزنه بچتو بردار برو جای دیگه بشین

میرم ولی باز میاد میزنش هرچی دستش میاد میزنه تو سرصورت بچم بقران هرزگاهی جیغ میزنه گزیه میکنه پسرمنم دورش نباشه میگن رادین سگ زدت رادین سگه‌ چرا دخترمو زدی هزارتا فحش میدن ب بچم

من یکبار تویکی از تاپیکاتون بودم که گفتید خانواده همسرتون بچتون رو میزنن اونجا هم منو بقیه بهتون گفتیم اجازه ندید کسی بچتونو بزنه تعجب میکم بازم دراینمورد تاپیک زدید یعنی هنوز بچتون  داره کتک میخوره و میپرسید چیکارکنم؟

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دور کن خو نزار نزدیکش بشه وقتی با قاشق زد گوششو میگرفتی بگو باید بترسه

والله قهرکردم رفتم خونم همعروسم با یه پرویی ب گوشم رسوند بچن نکنه واقعا ناراحت شدی اینو گفت دیگ واقعا بهم ریختم