2777
2789

بچه ها منو ببخشید از اینکه بارها درمورد مادرشوهرم تاپیک زدم .. اما این دفعه نمیتونم تصمیم درستی بگیرم

بچه ها اول از همه مختصرا بگم که بخاطر رفتارهای بشدت وقیییییحانه ی مادرشوهرم دیگه مجبور شدم بطور کامل باهاش قهر کنم .. طوری هم بود که هرکس تو اشنا یا فامیل مشکلاتو میفهمید کاملا حق رو به من میداد  تااینکه بعداز یک سال خودش زنگ زد منو دعوت کرد و منم به ظاهر اشتی کردم .. البته کلا عادتشه هربلایی دلش بخواد سر دیگران میاره بعد زنگ میزنه و یه دعوت میکنه توقع هم داره دیگران همه چیو فراموش کنن 

اینارو گفتم که تو بی نهاااایت بد بودن مادرشوهرم هیچ شکی نکنید اگر هم شک دارین یکی دو تاپیک اولمو بخونین

و حالا ماجرا:

خواهرشوهرم یه دوقلو داره که یکیشون بخاطر مدرسه کلا با مادرشوهرم زندگی میکنه و این بچه توی گفتارش و به تبع یادگیری نوشتن بشدت مشکل داره و مادرشوهرم هم که به هر دری زده درست نشده زنگ زده به من که هفته ای دوبار میارمش خونت با این بچه کارکن که درست بشه . منم تو رودرواسی و اینکه حوصله رفتارای احمقانشو نداشتم و بااینکه خیلی خیلی بخاطر مطب و کلینیک سرم شلوغه قبول کردم 

اما بشدت پشیمونم

احساس میکنم خوبی کردن به این خونواده گناه محضه

توروخدا بگین جای من بودین چکار میکردین؟

یا مثلا تو این موقعیت میشه کاری کرد که یذره کاراشون تلافی بشه و دلم خنک شه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پای بچه وسطه با اذیت شدن و ضرر دیدن بچه کارهای مادرشوهرت تلافی نمیشه 

اگر خودت برات سخته کمکش کنی یه راه حل مناسب جلو راهشون بگذار 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عزیزم بگو روش ها فرق کرده ، من هرچی کتاب رو نگاه میکنم متوجه نمیشم روش های جدید رو ، اینطوری بدتر گیج میشه ، ببریدش کلاس خصوصی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
این موضوع ربطی به مسائل‌ قبلی نداره، ازتون یه درخواست کردن، شما میتونید بپذیرید یا نپذیرید. 

اصلا دوست ندارم بپذیرم ولی میدونم اکر بگم نه یه دعوای گتده راه میفته

میشه خصوصی باهاتون حرف بزنم؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

آدم باید تو موقعیت شما باشه تا بتونه نظر بده، ولی شاید اگه من بودم به خاطر بچه‌ی معصوم کمکش می‌کردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خب یه دلیل منطقی بیار 

یکی دو جلسه باهاش کار کن بعدش اول با دلیل منطقی با همسرت صحبت کن تا ایشون مطلع باشه بعدش با مادرشوهرت درمیون بگذار و هر رفتاری کرد اهمیت نده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب الآن هنوز جدیدا کاری نکرده ک میگی از دستش چیکار کنم

اخه اصلا دلم نمیخواد دیگه هیچ قدمی براشون بردارم ... چون بعد از هزارتا خوبی ای که بهشون کردم و از حق زن بودن مادر بودن خودم بخاطرشون گذشتم با پررویی تموم بهم پیام داد که "حالا یذره از خوبیات بگو من شرمنده شم"

الان هم میدونم اگه خوبی کنم و مثل مراجعین دیگم براش زحمت بکشم ، همه ی تلاشمو از دماغم درمیارن .. اگه هم قبول نکنم یه قشقرق دیگه به پا می کنن

خیلی دلم میخواد تو این موقعیت یه جواب دندان شکنی بهش بدم اما چیزی به ذهنم نمیرسه