سلام من فوق لیسانس روانشناسی دارم یک دختر ۴ ساله دارم که در شرایط کرونا همش تو خونه است دوست دارم تو خونه خودم پرستاری دوتا بچه بالای ۴ سال که پوشکی هم نباشن رو بر عهده بگیرم .از ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر شنبه تا چهارشنبه . تهران تهرانپارس شرقی بین سوم و چهارمیم. مامانای عزیزی که نگران فرزند تون هستید دوست ندارید تو شرایط کرونا و شرایط افتضاح نگهداری تو مهد کودک که همه بچه ها مریض و سرما خورده هستن بچه تون بره مهد کودک میتونین به من پیام بدین از نظر اعتماد هم اعتماد سازی میشه هم خونمون رو بازدید میکنید هم مدارک هویتی هم محل کار همسرم کاملا معتبر هست و میتونید تحقیق کنید اضافه بر اینکه یک بچه بالای سه سال کامل میتونه صحبت کنه و بهتون بگه چطور باهاش رفتار شده .همونطور که به تغذیه دختر خودم میرسم به فرزند شما هم میرسم و چون طبقه اول ساکنیم بچه میتونه آزادانه بدوه و بازی کنه و جیغ و هورا و اعتقاد دارم کسی این حق رو ندارن بچه دیگران رو دعوا کنه .برای ساعت بیشتر نگهداری هم میتونیم هماهنگ کنیم.هزینه نگهداری کودک دلبند شما در بهترین شرایط دو میلیون تومن هست .باتشکر .در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید. ۰۹۳۰۰۹۷۰۳۱۰