2777
2789
عنوان

اگه کسی که دوسش داشتین

148 بازدید | 14 پست

بعد کات کردن رفته باشه خواشتگاری دخترعمه ش .

بعد چندسالم منتظر جوابش مونده باشه و اون نه گفته باشه .

بعد سالها برگرده دوباره 

قبولش میکنین ؟

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم. وقتی طرف دلش با آدم نباشه فایده ای نداره. حتی اگه آدم اون طرف رو دوست داشته باشه. 

عشق اولم بود یعنی عشق اول هم بودیم 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

نه همون لحظه که رفت خواستگاری دختر عمش بره گم شه ور دل همون دختر 

😐والا،برن هر غلطی دوس دارن بکنن بعد برگردن طرف خواسته زن بگیره ینی دوس دخترشو برا زندگی نخواسته 😐پس گور بابای دوس داشتن😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
نه همون لحظه که رفت خواستگاری دختر عمش بره گم شه ور دل همون دختر  😐والا،برن هر غلطی دوس دارن ...

نه قضیه اینجوری نیست خودم ولش کردم .یعنی سرلجبازی جدا شدیم 

نه قضیه اینجوری نیست خودم ولش کردم .یعنی سرلجبازی جدا شدیم 

به هر دلیلی عزیزم مهم اینه اون قصد ازدواج داشته 😐اگه شمارو میخواست آشتی میکرد میومد خواستگاریت غیر اینه؟!

پس سعی کن فراموشش کنی اینجور برا خودتم بهتره 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
عشق اولم بود یعنی عشق اول هم بودیم 

اکه عشق اولش بودی چطور گذاشتتو رفت عزیزم..

بعضیا لیاقت دوست داشته شدن ندارن این وسط فقط تویی که اذیت میشی با عشقی که نسبت بهش داری کاش میشد که راحت از اینجور ادما دست کشید یا حداقل عاشق یه ادم درست شد ولی متاسفاته بیشتر وقتا اونطور که میخای پیش نمیره😞😔

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
به هر دلیلی عزیزم مهم اینه اون قصد ازدواج داشته 😐اگه شمارو میخواست آشتی میکرد میومد خواستگاریت غیر ...

خواستگاری اومدن خانوادشم خیلی راضی بودن من لج کرده بودم نه گفتم بعد چندماه که خواستم برگردم دیگه قبول نکرد