2777
2789
عنوان

اجاره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند متره خونتون 

70ن تراس داره ن پنجره 

کابینت ها خرابن 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اره ولی باز ناامید نشو، یه وقتی یه صاحبخونه با انصاف شاید پیدا کردین 

امروز کلی گشتیم و ناامید تر شدیم 

منم باردارم اصلا حالم خیلی بد شد

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اره ولی باز ناامید نشو، یه وقتی یه صاحبخونه با انصاف شاید پیدا کردین 

اصلا از دست برادر شوهرم ناراحت نیستم فقط از دست مادرش حرص می خورم عوض اینکه شرمنده کارش بشه پررو بازی درمیاره

حداقل ب صاحب خونه بگید ی دستی ب خونه بکشید از کرایه کم کنید 

باید این سری بگیم 

آخه 2برابر هم انگار پول زور میخواد

ببین صاحبخونه ها حرف زیاد میزنن بگرد پیدا میکنی الان وقت خوبی برای اجاره دادن خونه نیست اگر کسی خونه خالی داشته باشه راه میاد، اما از طرفی خونه های خوب معمولا اجاره رفته، پس بگردی میتونی پیدا کنی، نشد با همین صاحبخونه راه میاین 

ببین صاحبخونه ها حرف زیاد میزنن بگرد پیدا میکنی الان وقت خوبی برای اجاره دادن خونه نیست اگر کسی خونه ...

همین تصمیمو گرفتیم 

از طرفی میگم بریم محل نزدیک مادرم اینا قیمت مناسب هست میگه بریم مادرم شر درست میکنه ک چرا رفتی نزدیک خونواده اون

همین تصمیمو گرفتیم  از طرفی میگم بریم محل نزدیک مادرم اینا قیمت مناسب هست میگه بریم مادرم شر د ...

حالا شما اصلا به نیت نزدیک کسی بودن نگید، برید چند تا منطقه بگردین، حالا هر جا هست، پیدا میشه انشاءالله 

حالا شما اصلا به نیت نزدیک کسی بودن نگید، برید چند تا منطقه بگردین، حالا هر جا هست، پیدا میشه انشاءا ...

لطفا دعامون کن  

ببخشید عزیزم اون گلابی که تو تاپیک پربازدید گفتی یعنی چی ؟؟؟به من چند نفر گفتن همزاد داری ،ولی من نه صدایی میشنوم و نه چیزی میبینم ،فقط خیلی میترسم و خواب بد هم تقریبا زیاد میبینم 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
ببخشید عزیزم اون گلابی که تو تاپیک پربازدید گفتی یعنی چی ؟؟؟به من چند نفر گفتن همزاد داری ،ولی من نه ...

سلام اونهایی ک جن عاشق دارن معمولا معتادن ب گلاب و نمیتونن صدای اذان و قرآن رو تحمل کنن