روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 عنوان اجاره 245 بازدید | 31 پست صاحب خونمون کرایه رو دو برابر کرد دیشب سالگرد ازدواجمون بود مثلا داشتیم خوشحالی میکردیم یهو بنگاه زنگ زد زهر مارمون شد خونه ک چ عرض کنم لونه هس ن تراس داره ن پنجره اما مجبوریم الان موندیم چیکار کنیم زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که 1400/08/30 | 20:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 چقدر کرده؟ پیش چقد دادین 50 یه تومن الان گفت 2تومن بدین زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6410 کجایی؟تهرانید؟ای بابا😞💔 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
کهکشان75 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 7276 50 یه تومن الان گفت 2تومن بدین خوب گفته تو ی تاپیک قیمتای سرسام اور میگفتن 😏
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 50 یه تومن الان گفت 2تومن بدین نه تهران نیستم شهرستان آخه اصلا امکانات نداره ک این یه سال رو تحمل کردیم ولی خیلی بی انصافیه زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 خوب گفته تو ی تاپیک قیمتای سرسام اور میگفتن اینجا هم قیمتا سرسام اوره اما خونه ها ن اینجا ک هیچ امکاناتی نداره زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
کهکشان75 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 7276 اینجا هم قیمتا سرسام اوره اما خونه ها ن اینجا ک هیچ امکاناتی نداره خدا انصاف بده ب صاحب خونه ها انشاالله صاحب خونه میشید بهترین خونه و امکانات رو میخرید 😏
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 خدا انصاف بده ب صاحب خونه ها انشاالله صاحب خونه میشید بهترین خونه و امکانات رو میخرید خیلی ممنون دلم برا همسرم کبابه پولاشو مادرش گرفته داده برادرش الان میگیم بده میگه زنم سر پول قهر کرده مادرش امام نمیده میگه چرا پول میخوای اصلا چرا ازدواج کردی وقتی عرضه نداشتی خیلی ناراحتم از دست مادرش زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
کهکشان75 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 7276 خیلی ممنون دلم برا همسرم کبابه پولاشو مادرش گرفته داده برادرش الان میگیم بده میگه زنم ... اشتباه کردین خودتون مستاجرید پول دادید یکی دیگ 😏
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 50 یه تومن الان گفت 2تومن بدین خیلی خوبع ک چند متر؟؟؟ امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 اشتباه کردین خودتون مستاجرید پول دادید یکی دیگ قبل ازدواجمون داده من خبر نداشتم زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 خیلی خوبع ک چند متر؟؟؟ جای نفس کشیدن نداره زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
روشنک_روشنک۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 عزیزم بگردین شاید جای بهتری پیدا کردین، اوضاع خیلی خرابه خیلی گرونه زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که