2821
2789
عنوان

مشکوکیت در کنکور

315 بازدید | 28 پست

سلام دوستان . میگم اگه کسی رتبش کنکور سال قبل ۱۰۰ هزار بشه و تلاشش رو بکنه و سال بعدش رتبش زیر ۱۰ هزار بشه ، سازمان سنجش بهش مشکوک میشه؟ شما اطرافتون اینطور افرادی رو داشتین؟

اللهم ارزقنا ، هر آنچه که خیر است و نمی دانیم...

گوه خورده سازمان سنجش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر مشکوکیت کنکور تفاوت فاحش بین نمره نهایی و کنکوره طرف نهایی شده ۱۳ میاد زیستو میزنه ۸۰ درصد که فاصله بین امتحان هاشون ۱ماهه

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
گوه خورده سازمان سنجش    

😂😂😂 ولی این آپشن در سیستم سازمان سنجش وجود داره متاسفانه . کاری با متقلبای واقعی ندارن ، میرن یقه اونایی رو میگیرن که یکدفعه تلنگر خوردن و شروع به درس خوندن کردن

اللهم ارزقنا ، هر آنچه که خیر است و نمی دانیم...
😂😂😂 ولی این آپشن در سیستم سازمان سنجش وجود داره متاسفانه . کادی با متقلبای واقعی ندارن ، میرن یقه ...

شما بخون انشالله رتبه اتون خوب شه ن بابا شاید کسی سال فبل رو نخونده باشه