2777
2789

ثبت نام کردم ولی ادامه ندادم باید دستکاه لیبل زن داشته باشی اصن ی داستان هایی داره دهن ادم سرویس

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
ثبت نام کردم ولی ادامه ندادم باید دستکاه لیبل زن داشته باشی اصن ی داستان هایی داره دهن ادم سرویس

نه بابا، دستگاه لیبل زن نمیخواد. من ثبت نام کردم، چندتایی هم محصول دارم. ولی خریدار نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا، دستگاه لیبل زن نمیخواد. من ثبت نام کردم، چندتایی هم محصول دارم. ولی خریدار نیست...

تو کلاسشون شرکت کردی؟؟؟ وقتی مشتری محصول میخواد باید بسته بندی کنی لیبل بزنی روش

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
تو کلاسشون شرکت کردی؟؟؟ وقتی مشتری محصول میخواد باید بسته بندی کنی لیبل بزنی روش

کلاس نداشتن. بسته بندی میکنیم، ولی لیبل خودشون میزنن. لیبل مخصوص داره. برای هر کدوم هم دو هزار میگیرن. که روش بارکد مخصوص خودشون ثبت میشه.