2777
2789

اول ک مامانم نداشت بده فقط چیزای ضروری رو گرفت اونم خودم کمک کردم همسرمم خودش میتونه درست کنه اما میگه هزینشو ندارم یاگاهی میگه من نباید درست کنم کس دیگ باید میگرفت منظورش خانوادمه منم جایی میریم بچم الان دیگ۱۹ماهشه بچه داشته باشن مخصوصا تخت داشته باشه همش دوست داره بره بازی کنه روش انقدر دلم میسوزه براش☹☹☹خودم یدونه ویترین داشتم شیشع نداشت الان گذاشتم اتاقش اسباب بازی هاشو گذاشتم توش لباساشم گذاشتم پا تختی خودم نصفشم روی پا تختی همیشه میشینم فکرمیکنم میگم من مادر خوبی نبودم بچم با حسرت نگاه میکنه ب تخت و کمد دیگران😔😔😔چیکارکنم ولی خوب شوهرمم یکم الان دستش تنگه خیلی گاهی بهش فکرمیکنم ناراحت میشم خدا منو ببخشه

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
😔😔😔😔

نمیخواستم ناراحتتن کنم شرمنده یدفعه باز یادم افتاد گفتم باشما درد و دل کنم😘😘

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بچه رو ما اوردیم تختو خونوادم باید بیارن؟؟😐😐😐بعضی ا رسما واقعا رو مخه..

همینو بگو از بس تو مخشون میکنن این چیزارو

عزیزم شما مادر خیلی مهربون و.فداکاری هستی بچت بزرگتر ک بشه بهت افتخار میکنه❤

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
دختر منم تخت نداره این اصلا ناراحتی نداره ایشالا پول بیاد دستم براش میخرم

اونکه درسته بعدا میشه خرید ولی الان وقتی میبینم پسرم اینجوری نگاه میکنه دلم کباب میشه خودمو لعنت میکنم😔😔

عزیزم شما مادر خیلی مهربون و.فداکاری هستی بچت بزرگتر ک.بشخ بهت افتخار میکنه❤

قربونت بشم مهربون ممنون ک انقدر خوبی🥰🥰😍😍

چرا لعنت اخه بیخیال اون بچس نمیفهمه خودتو عزاب نده

نمیدونم خودمم دلم میسوزه همش 😪😪راستی امضاتون خیلی قشنگه خدا دخترتونو نگه داره براتون عزیزم 😍😍

اونکه درسته بعدا میشه خرید ولی الان وقتی میبینم پسرم اینجوری نگاه میکنه دلم کباب میشه خودمو لعنت میک ...

انقدر ناراحت نباش، مهم نیست، میگذره این روزا و براش تخت هم میخری، پسر منم تا هفت ماهگی اینا تخت نداشت

بعدش رفتیم یه تخت ساده با کمد گرفتیم

الان اصلا تو تختش نمیخوابه 😣🤦

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
انقدر ناراحت نباش، مهم نیست، میگذره این روزا و براش تخت هم میخری، پسر منم تا هفت ماهگی اینا تخت نداش ...

مبارکش باشه عزیزم .منم میدونم نمیخوابه اما همینکه بره روش بازی کنه خوشحال باشه ک داره خوبه نه اینکه بعدا بگه فلانی داره من ندارم یاهرچیز😔😔😔

مبارکش باشه عزیزم .منم میدونم نمیخوابه اما همینکه بره روش بازی کنه خوشحال باشه ک داره خوبه نه اینکه ...

ممنونم قشنگم 😍🌈

صداشو در نیار، ایشالا زودتر میخرین، بعدشم میتونی یکم با خلاقیت خودت براش تخت درست کنی، چون میخوای اون حس بد رو نداشته باشه میگم، چون من خودمم اگر تخت نمیگرفتم براش درست میکردم 😍

از این کارا خوشم میاد

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️