2777
2789

من از دروغ بیذارم واین صفت هیچ جوره بهم نمیخوره سر ی موضوعی یهو یکی از اقوام همسرم باجدیت بهم گفت دروغ که نمیگی!گفتم کی دروغ گفتم!گفت خیلی وقتا.

من دیگه سکوت کردم الان همش باخودم کلنجار میرم چرا چیزی نگفتم !به نظرتون عکس العمل نشون بدم الان؟شما بودید چیکارمیکردید!کمکم کنید 

دارم دیوونه میشم انقد که ناراحت شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم بهش میگفتم ن ک خودت مگ از دهنت در بره راست بگی واس همین مارو هم مث خودت میبینی😐

آخه رودروایسی داشتم و طرف سنش از من خیلی بیشتر بود

مهمونمم بود اون لحظه فقط لال شدم

الان میشینم کلی فکرمیکنم بهش وحرص میخورم

من بودم ازش میپرسیدم دقیق بگه کجاها دروغ گفتم

دقیقا... منم می‌پرسیدم تا ضایع بشه.

بعدشم میگفتم، من در بدترین شرایط هم دروغ نمیگم چون بالاخره یه جایی یه روزی حقیقت رو میشه. تا حقیقت هست لزومی برگفتن دروغ نیست.

منم متنفرم کسی بهم بگه دروغگو

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃