2777
2789
عنوان

جشن عروسی آری یا خیر؟

201 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

به نظرتون اگه واسه عروسی تالار نگیرم بد میشه؟

شوهرم میگه بریم آتلیه عکسامون رو بگیریم و بعدشم یه شام تو رستوران میدیم به فامیل های درجه یک،در عوض پول عروسی رو بدیم به یه عروس و دامادی که توان مالی ضعیفی دارن

نظر شما چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین نظرو داشتم ولی شوهرم موافقت نمیکنه بنظرم بهترین کاره چون یه نفر دیگه رو میفرستی خونه بخت 

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
بستگی به خودت داره من شخصا جشن برام زیادمهم نیس و همون آتلیه رفتن ولباس پوشیدن روکافی میدونم امااگه ...

نه منم جشن واسم مهم نیست،فقط نمیدونم چطور با خانواده ام در میون بذارم

منم بدم میاد از عروسی

به جاش ماه‌عسل رو دوست دارم

عروسی بگیرم که مثل مترسک برم وایستم بقیه فامیلا که سال تا سال نمیبینم بیان اونجا تماشام کنن و نظر بدن و اینا 

که چی بشه 

عوضش ماه عسل با شوهرم دو تایی کیف دنیا رو میکنیم

چرا پولم رو خرج شام و هزار تا چیز دیگه بکنم که نه خودم راحت باشم و نه به درد بخوره (صرفا برای یه شب) 

تازه تو خیلی خونه ها هم اختلاف بیفته، یکی زور کنه شوهرش رو لباس گرون و آرایشگاه گرون بخواد 

یه عده چشم و هم چشمی کنن و کلی چیزای دیگه

کلا حال نمیکنم با این قضیه

آدم شاید با چند تا فامیل و دوست صمیمی حال کنه ولی وجدانا با ٣٠٠/۴٠٠ تا مهمون مگه میشه با همش آدم اوکی باشه؟ پس جمعی که آنقدر شلوغ باشه و همه چشم ها هم به من واقعا دوست داشتنی و راحت نیست برام

ولی سلیقه شخصیه نمیشه برای همه نسخه پیچید یه عده عاشقشن پس بگیرن بهتره

و یه چیزی هم ما کلا فامیلامون دو ساله به خاطر کرونا هیچچچچ مجلسی نگرفتیم، کرونا تموم نشده که هنوز