2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایین چی میشه😭😭

22 بازدید | 8 پست

دو هفته میشه سر درد های دائم دارم یعنی یک روز نشده که درد نکنه هر مسکنی هم خوردم اثر نداشته به یک دلیلی هم دکتر نرفتم از چی میتونه باشه این دردها دیگه خسته شدم😔☹

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دکتر نری مشخص نمیشه

برو یه وقت خدای نکرده تومور نباشه

البته نمیخوام بترسونمت.ولی ادم تو اینجور موارد بترسه و پیگیری کنه بهتره تا بیخیال باشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
تا دکتر نری مشخص نمیشه برو یه وقت خدای نکرده تومور نباشه البته نمیخوام بترسونمت.ولی ادم تو اینجور ...

به این دلیل دکتر نرفت چند روزه از درد میمیرم شوهرم نبرد دکتر دیشب بهش اعتراض کردم الان میگه بریم منم لج کردم نمیرم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
به این دلیل دکتر نرفت چند روزه از درد میمیرم شوهرم نبرد دکتر دیشب بهش اعتراض کردم الان میگه بریم منم ...

لج نکن عزیزم

باسلامتی خودت لج نکن

برو یه چکاپ کن خودتو.انشالله که چیز مهمی هم نباشه.ولی بیخیال نباش

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
لج نکن عزیزم باسلامتی خودت لج نکن برو یه چکاپ کن خودتو.انشالله که چیز مهمی هم نباشه.ولی بیخیال نبا ...

باشه گلم ممنون ازت