2777
2789

یه سالع زایمان کردم دیگ مو رو سرم نمونده!چ قرصی خوبع؟سیستین ب6میخورم

و اینکع کسی با سیپروهپتادین چاق شده؟؟من خیلی لاغرم

قد170وزن50

مخمرابجو هم خریدم

تجربیات بگید مرسی💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیرویت خوردم .داروخونه بگیر .سه ماه .برا پشت شدن مو هست ریزش مو قطع کرد

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

همه کچلن هیچ کس مونداره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

منم دو سه ماه  ریزش شدید  دارم

رفتم دکتر شامپو و اسپری داد 

دارو هم داد 

زینک پلاس و ویتامین 

ولی بازم ریزش دارم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

گلم قطره سیلیس عالیه من دارم اگه بخوای خودم استفاده میکنم 

ارسال درب منزل هم رایگان هست .و با پک ضد ریزش عالیه استفاده کنی

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
هیرویت خوردم .داروخونه بگیر .سه ماه .برا پشت شدن مو هست ریزش مو قطع کرد

منم دارم میخورم ولی واسه رشدش گرفتم.روزی یه دونه بخوریم درسته؟ 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
منم دارم میخورم ولی واسه رشدش گرفتم.روزی یه دونه بخوریم درسته؟ 

اره یدونه هست .سه ماه بخور خوب اثر کنه .بعدش یه ماه قطع کن خواستی باز بخور 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی