2777
2789
عنوان

بالاخره بلیط گرفتیییییممم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله میطلبن😍😍😍 منم دوسه ساله منتظر بودم😭💔

عزیزم اگه فراموش نمیکنی..اونجا واسم دعا کن لطفا

امسال و سال دیگه خیلی برام مهمن هم از نظر کاری هم واسه ازدواج و ..

منم سرنمازم دعاگوت هستم🌹

هوا به شددددت سرد 

لباس گرم زیاد بردار

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یک ماه پیش اقا من رو هم طلبید  به خدا الان همش خواب میبینم مشهد تو حرم هستم گلم حتما لباس گرم ببر چون خیلی هواش سرده  درظمن خوبیشم اینه دیگه تو صف وایمیستی میری قشنگ ضریح  رو میبینی التماس دعا

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

عزیزممم بسلامتی و دل خوش به به چه سعادتی😍 انشالله قسمت ما هم بشه

اول اینکه مشهد این موقع قطعا سرده..

دوم راجبه مسائل بهداشتی هم برای قطار هم برای هتل، الکل زیاد باید ببری تو کوپه که وارد شدین اول همه جا اسپری کنی که با خیال راحت بشینین..هتل هم همینطور وارد که میشی اول همه جارو ضد عفونی کنید. از دستگیره ها گرفته تا داخل دستشوی و..

ملحفه های تمیز از خودتون بردار تا روی تخت بکشی

پتو مسافرتی بردار

ماسک زیاد استفاده میشه دو سه بسته ببرین

دستکش پلاستیکی

قاشق و چنگال و کارد

لیوان یکبار مصرف

سفره یبار مصرف

و حالا هرچی دیگه که خودتون دوس دارین تنقلات و چایی و ..

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

خیلی سرده ، لباس گرم پالتو حتما ببرید 

چتر هم ببرید یه موقع بارون گرفت 

توی قطار بستگی به مسافت داره که از کدوم شهر باشین ولی غذا هست اگر باخودت نبردی ، به مسیول واگنتون بگو اگر الان رزرو نکردی ، اگر هم خودت غذا می‌بری که هیچ 

ملافه میدن و اخر سر باید تحویل بدین هرتعداد دادن ، آب معدنی و آبجوش هم تا چندوقت پیش بود باید الآنم باشه 

دیگه که اگر قطار بعد مشهد می‌ره سمت دیگه دقت کنین به ساعت رسیدن که البته میاد اعلام می‌کنه ولی خب آماده باشید 🌹

خیلی التماس دعا ☘️

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الهی حالتو خریدارم ما قبلا سالی یبار میرفتیم اما از وقتی کرونا اومد نرفتیم دل منم تنگ شده برا حرمش🤩😍

هوای مشهد ک سرده عزیزم حتما لباس گرم بگیر

برای داخل قطارم مسافتتون چقده مثلا از شهرما ۸ساعت راهه 

داخل ی کیف دستی کوچیک یا ی سبد،ی وعده غذا،فلاسک اب جوش،میوه و تخمه میگیرم

ملحفه برای داخل هتل میگیرم ک رو بالش بندازم

و ی پتو مسافرتی اگه داخل قطلر سرد بود رو پاهاتون بندازین مخصوصا اگه شب تو راه بودین