2777
2789
عنوان

قرص گلوریا و زگیل تناسلی

116 بازدید | 9 پست

من زگیل تناسلی دارم و پرخوری عصبی . دوهفته قرصو قطع کردم ترسیدم ضرر داشته باشه چون تازه فهمیده بودم زگیل دارم که با زدن سرکه سیب و کلی سبزی و قارچ وکپسول پاورفیت و شربت ایمونس و اهنو.... الان زگیلهام از بین رفت اما امروز صبح یه قرص گلوریا خوردم چون جلو خوردنمو نمیتونم بگیرم میدونم کافئینش برا زگیل ضرر داره و گفتن کم باید مصرف شه اما به نظرم جلو خوردن هله هوله و شیرینی جاتم گرفته شه بهتره و چیزهای مقوی بتونم بخورم 

لطفا کسی تجربه داره راهنماییم کنه دعاش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حدود ۶سال پیش زگیل رو تجربه کردم خدا نیاره خیلییی آزار دهندس خداروشکر خوبشدم

خدارو صد هزار بار شکر ولی هر یکی دو سال پاپ اسمیر بده و ویتامین و آهن اینا بخور. بهترین کار اینه یه مولتی ویتامین بگیری

داروهایی که خوردی رو کامل میگی

من رفتم دکتر آزمایش نوشت هنوز جوابش نیومده یک میلیونو پنجاه هزینه تست شد ولی از اونجایی که گوگلو سایتهاو نی نی سایتو زیرورو کردم و همه میگفتن سیستم ایمنی بدن باید قوی باشه و بیشتر قرص پاورفیت و شربت ایمونس به چشمم خورد که مصرف میکردن و کپسول شیتاکه حتما بگیر برای این بیماری عالیه و یه مولتی ویتامینم گرفتم و قرص آهن و ب کمپلکس.اینارو یسری صبح یسری بعدازظهر و یسری غروب میخوردم خودت تنطیم کن همه رو یجا با هم نخور مثلا ب کمپلکس و آهن و مولتی ویتامین با هم میخوردم. تقریبا یک هفته لبنیاتو کلا حذف کردم و گوشت قرمز نخوردم. صبحها سبزی خوردن و گردو و چای خیلی کمرنگ میخوردم با عسلو... یا تخم مرغ آب‌پز تقریبا صبح و شب میخوردم. مصرف روغن قطع کردم. همیشه با دو انگشت همه جای ناحیه تناسلیمو سرکه میمالیدم باد میزدم خشک شه از سشوار کمک بگیر بدون استثنا هر بار دستشویی میرفتمم میزدم حتی شب . و یکم داخل واژنمم با انگشت میزدم. واسه من که زگیلها رفع شد البته باید صبور باشی. زودتر به تمیزیت و این مواردی که گفتم مخصوصا اون کپسولها و شربت و سرکه سیب اهمیت بده. و قارچ خریدم به صورت خام ورق ورق میکردم و با تخم مرغ آب‌پز و گوجه میخوردم. قارچ خیلی مؤثره برای زگیل و گوجه هم خوبه. ولی قارچ خام عالیه حتما بگیر استفاده کن با تخم مرغ خیلی هم خوشمزه میشه یا تو سالاد کاهو ... کلا میوه جات زیاد استفاده کن ویتامین سی . من هر روز صبح ناشتا پا میشدم یه حبه سیر با جاقو ریز ریز میکردم می‌ریختم تو دهنم آبم میخوردم خوردنشم راحته خودم فکر میکردم کار سختی باشه نتونم. و بعدش یه لیوان قرص ویتامین سی جوشان میخوردم بعد صبحانه هم اون شربت و .... 

من رفتم دکتر آزمایش نوشت هنوز جوابش نیومده یک میلیونو پنجاه هزینه تست شد ولی از اونجایی که گوگلو سای ...

مرسی عزیزم😘😘

انشالله همیشه تندرست باشی

🖤برای شادی روح پدرم و مادرم یه صلوات میفرستین😔