2777
2789

هر دو رو برو

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقصی که وقتی همه دورم هستن رو میرم  اما تکی رو استرس دارم

چه استرسی اگه خوب تمرین کنی دیگه استرس نداری ولی اگ میخوای زیاد فشار نیار ب خودت،خودتو اذیت نکن همون تانگو هم بری خوبه

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

بایدی وجود نداره هر طور دوست داری از تانگو خوشم میاد ، به نظر من اینکه جدیداً مد شده تمرین میکنن قبلش با یه آهنگ جالب نیست باید تو مراسم عروسی خوش بگذره نه اینکه استرس داشته باشی این حرکت یادم نره ، تانگو عالیه خوشبخت بشید🌸