2777
2789
عنوان

بیایین ببینین این کار خیانته؟؟؟؟

124 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر 

من ۲۲ سالمه دانشجوی ارشدام و همکلاسی هام همه پسرن، درسی دارم به اسم شکاف که خیلی سخت و پیچیدس یکی از همکلاسی هام بهم پیم داده بود و گفته بود شما با این درس مشکلی ندارید  که اسکرینشو میذارم 

من قبل سین کردن به نامزدم نشون دادم پیم هاشو و نامزدم گفت بدون اینکه سین کنی پاک کن ، ولی من بخاطر اینکه فردا پس فردا ممکن بود پروژه مشترکی با این اقا  داشته باشم خجالت کشیدم پیم هاشو جواب ندم و پاک کن و سعی کردم در طی ۱۲ ساعت نامزدمو متقاعد کنم ولی ایشون از همه جا منو بلاک کردن صبح هم ۲۰ بار بهش پیم دادم که راضی شو من جواب اینو بدم چون زشته پاک کردن 

و بالاخره من بدون اجازه نامزدم جوابشونو دادم 

ایا کار من خیانته؟ نامزدم داره سر این مسله تموم میکنه؟ حق با کیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نیست 

نامزدت بچگونه فکر میکنه

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
ممنون بابت نظرتون 

وقتی قبلش به خودش گفتی باید خیلی بدبین باشه که نزاره جواب بدی.

اگه نامزدی ولش کن.

حوصله ی سرو کلاه زدن با یه آدم مریض و داری

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...