2777
2789
عنوان

جاری جاری جاری بیاین عکس کادو

886 بازدید | 46 پست

سلام خوبین من قبلاً با کاربری دیگم توضیح دادم حالا خلاصه میگم جاریم کلا دختر قهرو و حسودیه یعنی خیلی اهل مقایسه هست و زود هم قعر می‌کنه 

۷ماه باردار. بود خونه مادر شوهرم اومده بودن شوهرم با شوهرش شوخی کرد چون چاق شده بود گفت بهش بارداری برادر شوهرم خندید گفت آره دوقلو چند دقیقه بعدش جاریم پاشد وسط مهمونی رفت هممونو بلاک کرد 😐 

البته کلا با هممون مشکل داره ولی دیگه بلاک کردنش خیلی ضایع بود 

منم میخواستم واسه تولد دخترش پلاک کادو بدم شوهرم لجش گرفته بود گفت ندیم 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

اینجا هم مطرح کردم خیلیا گفتن بی احترامی کرده کادو گرون نده 

حالا دیشب زایمان کرد ما هنوز نرفتیم دیدنش 

امروز رفتم واسش مجیک کار گرفتم ببینید خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی که ظرفیت شوخی رو نداره چرا شوخی می کنید مگر اینکه قصدتون واقعا ناراحت کردن طرف باشه

با شوهرش شوخی کرده  

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اینجا هم مطرح کردم خیلیا گفتن بی احترامی کرده کادو گرون نده  حالا دیشب زایمان کرد ما هنوز نرفت ...

بزار دیگه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
با کسی که ظرفیت شوخی رو نداره چرا شوخی می کنید مگر اینکه قصدتون واقعا ناراحت کردن طرف باشه

عزیزم دوتا داداش باهم شوخی کردن کسی اصلا یه جاریم کاری نداشت

عزیزم دوتا داداش باهم شوخی کردن کسی اصلا یه جاریم کاری نداشت

اها تازه متوجه شدم 

به برادرش گفته چاق شدی 😅

اره خیلیارو دیدم تا ی حرفی به شوهرش بزنی به خودش میگیره و قهر می کنه

😐🤷🏻‍♀️
خب هردوشون باهم تبانی کردن که سربه سرش بزارن 

شما دیگه خیلی بدبینی عزیزم.  

وااا دوتا داداش شوخی کردن تازه شوخی بدی هم نبود توروخدا الکی طرفداری نکنید دیگه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...