2777
2789

یا همسرتون چ تغییرات مثبتی داشت

بنظرتون رشد ناشی از ازدواج ارزشش رو داره که ازدواج صورت بگیره

مثلا مادر شدن فکر کنم آدم رو صبور کنه و از خودگذشتگی میاره یکی هست حاضری جونت رو بدی براش((البته شخصا بچه نمیخام)) 

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باعث شد با احتیاط بیشتری با عزیزانم رفتار کنم 

قبلا خیلی قدر عزیزانمو نمی دونستم 

الان رو حرفام بیشتر فکر میکنم 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

منکه هر کی رو میشناسم تهش دیوونه شده😐😂🖐

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
تاثیر خاصی نداشت رستم اکثرا خونه نیست با رخش میره خونه اسفندیار قلیون میکشه

میفهمم ولی متوجه نمیشم  

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
آرامش روح و روانم

معذرت بنظرت بخاطر اون قضایا بوده آرامشت یا اینکه چون تکلیفت معلومه؟ 

معذرت بنظرت بخاطر اون قضایا بوده آرامشت یا اینکه چون تکلیفت معلومه؟ 

کنارش ارومم حال (دلم )خوبه خوشبختم😊

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.