2789
عنوان

بحث باشوهرم

77 بازدید | 39 پست

خیلی حالم گرفتس ۳ساله عقدیم اصن بیرون نمیریم اولین سالی ک عقدکردیم باباش ماشینش سورن بود بیرون میرفتیم بیشترمیرفتیم دوردور ولی الان دوساله ک باباش ساناتا گرفته ب ماشین باباش دست نمیزنه البته منم نمیخوام باماشین باباش بریم بیرون چون باباش خیلی حساسه

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم فقط میخواستی بگی پدر شوهر چی داره🤣

نه بخدا کاش پرایدداشت حداقل میتونستیم بریم بیرون 

عزیزم چراقضاوت میکنی😞

اتفاقا کیفش به اینه دوتایی برین بدون عیچ وسیله ای بگردین بچرخین بخندین همش خاطره میشه

اخه شوهرم هم بیروم نمیره سرکاره ساعت ۱۰ونیم شب ازسرکاربرمیگرده بعدهمش میگه ساعت ۱۰ونیم شب کجابازه کجابریم 

[QUOTE=216123785]نه بخدا کاش پرایدداشت حداقل میتونستیم بریم بیرون  عزیزم چراقضاوت میکنی😞[/QUOTشوخی بود دو سال نامزد عقد بودیم  دوسال نیم عروسی کردیم هنوز یه مسافرت نرفتیم صبور باش درست میشه

[QUOTE=216123785]نه بخدا کاش پرایدداشت حداقل میتونستیم بریم بیرون  عزیزم چراقضاوت میکنی😞[/QUOT ...

اخه بحث مسافرت نیست بخدا مافقط سالی یبار میریم بیرون اونم یاتولدمنه یاتولدشوهرم بعد شوهرم الان ۵شبه پشت سرم هروقت ک ازسرکاربرمیگرده میره پیش پسرعموهاش میره باهاشون بیرون بخداهرشب باهاش بحث دارم ولی فایده نداره

چه پدرشوهرخسیسی ☹

دلمو خون کرده بخدا الان هم مثلا دارن اماده میکنن واس عروسیمون ولی پدرشوهرم اینقدر بیخیاله هیچی اماده نمیکنه هیچ خرجی نمیکنه بخداهمه کارم شده گریه

بیخیال اوقاتتونو تلخ نکن سریه بیرون رفتنی. والا ماهم بیرون نمیریم

اخه نمیدونم دلمو ب چی خوش کنم اینقدر ک بدبختیام زیاده