2777
2789
عنوان

قهوه فوری

77 بازدید | 4 پست

سلام دوستان یه قهوه فوری همسرم از جنوب خریده وقتی آب جوش میریزم و میخام‌حل کنم یه سری دونه هاش مثل چوب میاد رو سطح آب و حل نمیشه کسی میدونه چرا اینجوریه

مطمنی قهوه فوریه؟

قهوه فوری مثل پودره 

ولی قهوه دمی مثل چوب میشه 

هرمحصول پوست ومو یا خوراکی میخوای من دارم راه دورنرو😊کار با چند نوع برند پوست ومو                                          نماینده رسمی محصولات پوست ومو پنبه ریز، هلث نوشن، لدورا   برند بیوآکو، ونزن و... قهوه های ۱۰۰٪ عربیکا، محصولات غذایی ارگانیگ.درهم برهمی جات😊
مطمنی قهوه فوریه؟ قهوه فوری مثل پودره  ولی قهوه دمی مثل چوب میشه

آره مارکش هم نسکافه اس نمیدونم چرا اینجوریه تا حالا هر چی فوری خریدم تو یه ثانیه حل شده تو آب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مارکش هم نسکافه اس نمیدونم چرا اینجوریه تا حالا هر چی فوری خریدم تو یه ثانیه حل شده تو آب

عکسشو بزار ببینیم شاید بقیه علت را دونستن.

یا اینکه مدلشه یا قاطی داره

هرمحصول پوست ومو یا خوراکی میخوای من دارم راه دورنرو😊کار با چند نوع برند پوست ومو                                          نماینده رسمی محصولات پوست ومو پنبه ریز، هلث نوشن، لدورا   برند بیوآکو، ونزن و... قهوه های ۱۰۰٪ عربیکا، محصولات غذایی ارگانیگ.درهم برهمی جات😊

سلام دوست عزیز

این حالت که دونه‌ هایی شبیه چوب یا الیاف روی سطح آب میاد، معمولا  به خاطر ناخالصی یا کیفیت پایین پودر قهوه فوریه. بعضی برندها (مخصوصا اونا که بسته ‌بندی استاندارد ندارن یا بدون برند هستن) از ترکیب قهوه آسیاب‌ نشده، پوست قهوه یا حتی مواد پرکننده استفاده میکنن که موقع حل شدن تو آب، ته ‌نشین یا روی سطح جمع میشن. به همین دلیل هم طعم خوبی ندارن و ممکنه برای سلامت گوارش هم مناسب نباشن.

👈👈 پیشنهاد من اینه که حتما از برندهای تست‌ شده و مطمئن استفاده کنید. ما تو فروشگاه کای ‌کاپ محصولات قهوه فوری باکیفیت از برندهای معتبر ایرانی و خارجی رو هم به صورت خرید حضوری و هم آنلاین ارائه میدیم.