2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی شده اما بدونید که به عنوان یک انسان خیلی ارزشمندید پس اگه مشکلی براتون پیش ...

حرف شما درست .اما بعضی وقتا ادم ب ی جایی میرسه ک از غم و ناراحتی هیچکاری جز زجه زدن و اشک ریختن ضعیف شدن نمیتونه بکنه ...امیدوار هیچکس این حس تجربه نکنه

حرف شما درست .اما بعضی وقتا ادم ب ی جایی میرسه ک از غم و ناراحتی هیچکاری جز زجه زدن و اشک ریختن ضعیف ...

بازم ادامه بده یه مدت استراحت کن ضعیف باش ولی بعد فقط جا نزن میدونم شعاره میدونم حرفه ولی بعضی وقتا تنها چاره قوی بودنه

حرف شما درست .اما بعضی وقتا ادم ب ی جایی میرسه ک از غم و ناراحتی هیچکاری جز زجه زدن و اشک ریختن ضعیف ...

جانزن

جا نزن

جا نزن

جا نزن

جا نزن

جا نزن 

جا نزن

یه لبخند کوفتی بزار رو لبت و تظاهر کن تظاهر کن تظاهر کن تظاهر کن

نزاررهیچکش بفهمه

به موقعش موفقیتت سر وصدا خواهد کرد انشاالله

فکرکنم امشب خیلی خوشحالی  چون منم وقتی خوشحالم همرو دوس دارم اصن حتی درخت

من وقتی ناراحتم میرم بی دلیل با دلیل بقیه رو خوشحال میکنم.... عادت قدیمیه