2777
2789
عنوان

مهمونی تولدشوهرم

111 بازدید | 20 پست

بچه ها تولد شوهرمه میخوام خانوادشو دعوت کنم هرچی دسر خفن بلدین دستورشو بهم بدین و اینکه چی درست کنم دیگه برا میز تولدش...کادو چی بدم بهش کمکم کنین 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت ۳ رنگ درست کن ژله درست کن چیپس پاستا درست کن پاستیل

😐همشون دسر نبودن ولی ایده خوب برا تولد بودن

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁
مرسییییی منم کلا ایده میخوام 

خواهش میکنم گل خانوم اگر دیگ یادم اومد میگمت

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁

واسه سفرت اگر شام میدی ماست خیار مجلسی قالبی درست کن 

فدای تو بشم پیشنهاد فینگر فود و کادو هم بده❤️🥰

😅عزیزم اینارو دیگ بلد نیستم 

🤣کادو هم کلا نمیدم 🤣🤣

فقط تولد و مناسبتی باشه همه کارارو میکنم چون واقعا لذت میبرم از این کارا 

اره شام هم میدم پیشنهادی اگه داری بازم بدع

چش عزیزم