الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفیقم با دختر عمش نامزد کرد بعداز سه ماه بهم می گفت هیچ حسی بهش ندارم .الان با یه دختره دوستم اونو می خوام.گفتم می خوای چیکار بکنی .گفت اگر با دختر عمم بهم بزنم قوم ما بهم می خوره بابامم منو از ارث محروم می کنه.خلاصه بهم خورد نامزدیش.قومشونم شکراب شد بینشون .باباش از ارث محرومش نکرد.و الان با همون دوستش ازدواج کرد سه تا بچه داره دارن تو خونه باباش زندگی می کنه
چه دختر چه پسر نمیتونه با اجبار ازدواج کنه،مگررر اینکه خودش کوتاه بیاد
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
رفیقم با دختر عمش نامزد کرد بعداز سه ماه بهم می گفت هیچ حسی بهش ندارم .الان با یه دختره دوستم اونو م ...
اره ربطی نداشت
https://harfeto.timefriend.net/16357588238165 🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤
رفیقم با دختر عمش نامزد کرد بعداز سه ماه بهم می گفت هیچ حسی بهش ندارم .الان با یه دختره دوستم اونو م ...
ولی کسی رو نمیشه مجبور کرد. درسته؟
بنظر منم، پسرها این بهانه هارو میارن تا با دل خوش، سر دوست دخترهاشون رو شیره بمالن و بدون هیچ تنشی ازشون جدا شدن. و البته تو اب نمک هم بخوابوننشون.
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی