2777
2789
عنوان

آیا خانواده واسه مرد میتونن بزور زن بگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست
رفیقم با دختر عمش نامزد کرد بعداز سه ماه بهم می گفت هیچ حسی بهش ندارم .الان با یه دختره دوستم اونو م ...

کجای که قومیتی زندگی میکنن

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کسی رو نمیشه مجبور کرد. درسته؟ بنظر منم، پسرها این بهانه هارو میارن تا با دل خوش، سر دوست دخ ...

کلا خانواده مومنی هستند.دختر عمه دوستم چادری بود ولی دوستم مدل امروزی خلاصه به زور گفتن برو بگیرش .

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  

طرف تک پسر بود آنقدر مامانش و باباش ذلش کردن تن داد، حالا کارشم دور بود مهندس کشتی. اخرش با یک بهانه جدا شد همه حق و حقوق هم داد ولی کلا قاط زده بود دیگه 

رشته کارهای زندگیش و احساساتش کلا از دستش در رفته بود 

چقدر بعضی آدما مادی هستن ، حال آدم بد میشه

حتی شوهرمو از خونه انداختن بیرون

الان همشون به غلط کردن افتادن

مدام دارن میان واسه طلب حلالیت

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
مگه شما قومیتی نیستین؟؟

نه والا.انقدر به هم وابستگی نداریم.در حد یه فامیل عمه و خاله و دایی و اینا.اینجور نیست که با یه اتفاقی کل فامیل بهم بریزه یا دخالت کنه تو مسائل .

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.