2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه گفتن دختر از رو علایم😁

منم علائمم پسر بود

نی نیم دختره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم علائمم پسر بود نی نیم دختره

خدا حفظش کنه برات.. البته من سونو ان تی هم احتمال دختر داده بهم. حالا دوشنبه ان شاا... میرن انومالی.. خودمم از رو عکس سونو هرچی سرچ کردم بیشتر ب دختر خورده😁دیگه ادم کنجکاو میشه وگرنه هیچ فرقی نداره

خود سونو بهت نگفت جنسیتو ؟ چندهفته ای

گفت فعلا دختر.. همه اطرافیانمم از قبلش میگفتن دختر ب خاطری که زیاد میخوابیدم اوایلش.. الان 18 هفته ام دو روز دیگه میرم انومالی

اینجا همه اصرار دارن بگن پسره

حتی یکی هم به من نگفت دختره

بچمم دختره

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
اینجا همه اصرار دارن بگن پسره حتی یکی هم به من نگفت دختره بچمم دختره

😂واقعا چرا. خدا حفظش کنه عزیزم دخترم برکت خونه ست🤩منم تا الان نی نیمو دختر حساب کردم دوشنبه میرم ان شاا... قطعیشو میگه

تیکرت آبیه چرا

حال ندارم عوص کنم باید دوباره تاریخ اینا بزنم حسش نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو