2777
2789
عنوان

چهلم مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 55 پست
خیلی سخته واقعا 

درک میکنم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بخاطر خدا برو وسعی کن ببخشی  مادرشوهرم اون دنیا گیره حلالش کن

حق داری اما الان دستش از دنیا کوتاه

اطرافیان هم داغدار هستن یخ چی گفتن تو به دل نگیر شرایط عادی نیس

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم کار درست چیه  پشت سر آدم مرده درست نیست صحبت کردن ولی وقتی فوت شد همسرم میگفت اح ...

واویلااا خدا رحمتش کنه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

والا ما در جریان قضیه نیستیم بدونیم چ خبر بوده ولی در کل رابطه خانوادگی هیچ وقت از هم پاشیده نمیشه شاید یه مدت کم بشه ولی قطع نمیشه شمام برای اینکه آدم بده قضیه نباشی بهتری بخاطر شوهرت و شخصیت خودت که زیر سوال نره 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
اونجا خونه ای نیست که برا شب و استراحت اجاره کنین. حالا اگه مشکل همین خواهر شوهر زبون درازته،به ...

من اگه از خواهر شوهرم براتون بگم اینقد عجیبه که احتمالا بگید دارم دروغ میگم 

خیلی سرکشه. برای مراسم مادرش دوس پسرش اومد خونه پدرشوهرم چند روز هم موند شبا هم تو بغل هم میخوابیدن 

نامزد و همسر نه ها دوس پسر

همون موقع هم همسرم باش برخورد کرد ولی خب شروع به داد و بیداد میکنه 

از شهرستان هم مهمون تو خونه بود نمیشد که دعوا بشه 

بخاطر خدا برو وسعی کن ببخشی  مادرشوهرم اون دنیا گیره حلالش کن حق داری اما الان دستش از دنیا کو ...

والا منم فک میکردم شرایط عادی نی چیزی نگفتم همسرم بش تذکر داد ولی بعدش دیدم همچین دنبال ترشی بادمجون مبگشت که با ماکارونی بخوره بخدا هنگ کردم آدمی که مادرش فوت میشه دنبال ترشی نمیگرده که

در مورد مادر همسرم هم حقیقتا فعلا سختمه حلالش کنم 

بخدا بلاهایی سرم آورده که مسلمان نشنود کافر نبیند 

عزیزم شما بخاطر همسرت برو و اونجا دست ب چیزی نزن. وقتی دخترش انقد شعور نداره ک‌تو‌مراسم مادرش عزادار ...

دقیقا دوست ندارم برم همش بپزن بزارن جلوم بهر حال بابد کمک کرد 

ولی گیر کردم بخدا

ببین عزیزم حتما برو برای احترامم که شده اوت یه شبم تحمل کن یابروهتلی مسافرخونه ای خونه ی جاری کسی که مطمین باش بعدا همین شرمیشه برات.خدامادرت روهم رحمت کنه روحش شاد دل شکیتن خیلی سخته درکت کردم

هر بدبختی شده برو چهلمش 

چون اسم نرفتن میمونه روت 

دو تا متلک هم بندازن باد هواست 

مهم اینه بری که جلو مردم زشت نشه در ضمن به این فک کن که اون مرحوم شده و ازین به بعد به هر حال خیلی مسائل و اختلاف ها کم میشه 

پس سعی کن بری که با حرف و حدیث بقیه اوقاتت تلخ نشه و در ضمن شوهرت هم نمیرنجه