بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 عنوان خرید لباس از گمرک تهران 820 بازدید | 11 پست کسی میدونه چطوریه؟دوستم رفته می گفت برای ما که معمولی هستیم کلی لباس هست که خیلی هم جنسشون خوبه و قیمتاش خیلی خیلی مناسب تر هستش.تاناکورا یعنی دست دوم؟و این دست دوم بودن یعنی تنه بقیه بوده؟ 1400/08/29 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 و اینکه آدرسش تو تهران میدونید کجاست؟من نت سرچ کردم نوشته بود مهاباد
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 گمرک سمت منیریه؟ نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
asaliiiifzr عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3992 تاناکورا لباس دست دومه ک خارجیا پوشیدن بعد میارن کشورای جهان سوم وخاورمیانه میفروشن😒
بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 گمرک سمت منیریه؟ من نمیدونم گمرک دقیق یعنی چی سرچ که کردم خوب نفهمیدم مثلا آستارا گمرکه؟همونجایی که اجناس خارجی باحال داشت.تو سرچام تاناکورا هم دیدم
بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 تاناکورا لباس دست دومه ک خارجیا پوشیدن بعد میارن کشورای جهان سوم وخاورمیانه میفروشن😒 😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری.گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم
asaliiiifzr عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3992 😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری. گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم نمیدونم گمرک خبر ندارم ولی تاناکورا همون لباس دست دو خارجیاس بعد لابد میشورنشون دیگ😂😂
asaliiiifzr عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3992 من نمیدونم گمرک دقیق یعنی چی سرچ که کردم خوب نفهمیدم مثلا آستارا گمرکه؟همونجایی که اجناس خارج ... استارا و انزلی منطقه ازادن ینی گمرک نظارت خاصی نداره واسه همین اجناس ارزونه
بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 نمیدونم گمرک خبر ندارم ولی تاناکورا همون لباس دست دو خارجیاس بعد لابد میشورنشون دیگ😂😂 🥲خارجیا برای اکثر لباس هاشون اور سایز هم میزنن ولی ایران همش لباسای خوشگل فری سایزن اون موقع که چاق بودم بد عذابی برام بود لباسایی که دوست داشتم سایزم نبود
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری. گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم میدان و خیابان گمرک تو تهران عزیزم،نزدیک میدان رازیبورس فروش دوچرخه هست و پوشاک دست دوم نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
بانیلاور مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 906 میدان و خیابان گمرک تو تهران عزیزم،نزدیک میدان رازی بورس فروش دوچرخه هست و پوشاک دست دوم مرررسی گلم💙
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4250 با اجازه استارتر 🖐🖐🖐🖐دوستان عضو کانالم پوشاک شیک بشید قیمتها فوق عالیلینک رو امضا 👇 پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌