2777
2789
عنوان

خرید لباس از‌ گمرک تهران

820 بازدید | 11 پست

کسی میدونه چطوریه؟دوستم رفته می گفت برای ما که معمولی هستیم کلی لباس هست که خیلی هم جنسشون خوبه و قیمتاش خیلی خیلی مناسب تر هستش.

تاناکورا یعنی دست دوم؟

و این دست دوم بودن یعنی تنه بقیه بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاناکورا لباس دست دومه ک خارجیا پوشیدن بعد میارن کشورای جهان سوم وخاورمیانه میفروشن😒

😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری.

گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم

😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری. گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم

نمیدونم گمرک خبر ندارم ولی تاناکورا همون لباس دست دو خارجیاس بعد لابد میشورنشون دیگ😂😂

من نمیدونم گمرک دقیق یعنی چی سرچ که کردم خوب نفهمیدم  مثلا آستارا گمرکه؟همونجایی که اجناس خارج ...

استارا و انزلی منطقه ازادن ینی گمرک نظارت خاصی نداره واسه همین اجناس ارزونه 

نمیدونم گمرک خبر ندارم ولی تاناکورا همون لباس دست دو خارجیاس بعد لابد میشورنشون دیگ😂😂

🥲خارجیا برای اکثر لباس هاشون اور سایز هم میزنن ولی ایران همش لباسای خوشگل فری سایزن 

اون موقع که چاق بودم بد عذابی برام بود لباسایی که دوست داشتم سایزم نبود 

😐خب اونا که بهداشتی نیست اینطوری. گمرک همون تاناکوراس؟من سرچ کردم گمرک تهران به تاناکورا رسیدم

میدان و خیابان گمرک تو تهران عزیزم،نزدیک میدان رازی

بورس فروش دوچرخه هست و پوشاک دست دوم

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

با اجازه استارتر 🖐🖐🖐🖐

دوستان عضو کانالم پوشاک شیک بشید قیمتها فوق عالی

لینک رو امضا 👇

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم