2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمک هماتوم بزرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6267 بازدید | 51 پست
وای خدا از دهنت بشنوه فقط سالم بگیرم بغل . نمیدونی اندازش چند بود

ببین هماتوم من انقدر بود که دکتر میگفت اندازش دو برابر خود جنینه ،راهش فقط استراحته ،نه استراحت معمولی ها ،دستشویی فقط فرنگی،من حموم هم نرفتم دو هفته ،یعنی حالم از خودم بهم میخورد ،مامانم لگن میزاشت زیر سرم موهامو تو اتاق میشست،غذامم تو جام میخوردم باز دراز میکشیدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه ولی یادنه ک خیلی بزرگ بود و حتی خونریزیم داشت ،انشاله ک برای شما هم جذب میشه و صحیح سلامت میاد بغ ...

منم یه شب خیلی شدید خونریزی کردم که همونم باعث شد از ۸ سانت به ۱۰ سانت برسه

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر سخت . به نظرم باز آمپول راحتتره ولی کلا دیگه جای سالم ندارم تو باسنم

نمیدونم نظر دکتر شیاف بود من کلا سر هردوتا بچم همین بودم تا سه ماه چهار ماه دلم خون شد تا جای بچه سفت بشه و راحت بشم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ببین هماتوم من انقدر بود که دکتر میگفت اندازش دو برابر خود جنینه ،راهش فقط استراحته ،نه استراحت معمو ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماست برای شما رفع شد دیگه ؟؟ میگن مجاورت ساک حاملگی خطرناکتره درسته ؟؟

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
نمیدونم نظر دکتر شیاف بود من کلا سر هردوتا بچم همین بودم تا سه ماه چهار ماه دلم خون شد تا جای بچه سف ...

خداروشکر نتیجشو دیدی برای ماهم دعاکن توروخدا

منم دقیقا شرایطم مثل شماست برای شما رفع شد دیگه ؟؟ میگن مجاورت ساک حاملگی خطرناکتره درسته ؟؟

نمیدونم مال من پیش جفت بود ،خونریزی زیادیم داشتم قشنگ نوار میزاشتم مثل پریود شدید ،الان پسرم یکسالشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من هماتوم داشتم اندازشو نمیدونم وای این و نیدونم آخرای بارداری به طور معجزه آسایی جذب شد امروز رفتم سونو هماتومه سر جاش بود  ولی پسفردا ک دوباره رفتم نبود خداروشکر🤔

بچمم سالم دنیا اومد جفتمم پایینتر بود 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
نمیدونم مال من پیش جفت بود ،خونریزی زیادیم داشتم قشنگ نوار میزاشتم مثل پریود شدید ،الان پسرم یکسالشه

الحمدالله خیلی ممنون بهم روحیه دادین الان ۱۰ روز استراحت مطلقم ولی هماتوم برعکس بزرگتر شده

منم هماتوم داشتم.استراحت کردم بدتر و بزرگترشد شیاف استفاده کردم و بعدش استراحت مطلق خداروشکر پسرم س ...

یعنی تا اخر بارداری داشتی ؟؟

من هماتوم داشتم اندازشو نمیدونم وای این و نیدونم آخرای بارداری به طور معجزه آسایی جذب شد امروز رفتم ...

خداروشکر

نحوه خوابیدنتم میگی؟؟ من دیگه انقدر به پهلوها خوابیدم تمام بدنم درد میکنه

شماهم هماتوم داری؟؟

من هماتوم ۴ سانتی داشتم. از ۶ هفته لکه بینی داشتم تا ۱۳ هفته.

استراحت مطلق مطلق. یعنی غذا و آب نشسته بخور . مهم اینه خونرسانی به جنین خوب باشه و رشدش مشکلی نداشته باشه. یواش یواش یا جذب میشه یا دفع میشه.

برا جای آمپول پروژسترون ی شیشه آب معدنی آب  بزار تو فریز یخ بزنه.رو باسنت باهاش غلت بده. خیلی خیلی خوب. برا من جاهاش خیلی میخارید و درد داشت با این خوب میشد. راستی تا ۱۶ هفته روزی دو تا آمپول و دو تا شیاف میزدم. ی قرصم بود خوراکی بود وقتی  ۱۲ هفته بودم اونو دکترم برام نوشت.  لکه بینیم قطع کرد و هماتوم جذب شد.

پسرم، معجزه زندگی من🤩
خداروشکر

نترس انشالله مال تو هم جذب میشه

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂