وضعیت اضطراری خواهرشوهرم بارداره ۱۳ هفتست کیسه آبش پاره شده رفته سونو گفته کیسه پاره شده ولی بچه هنوز زندست بیمارستان هم بردیم گفتن تا بچه نمیره ما هیچ اقدامی نمیتونیم بکنیم و کورتاژ نمیتونیم بکنیم....
به نظرتون چکار کنیم بچه میمیره و خودش میفته یا میمیره باید بره کورتاژ؟؟؟
اصلا فرصت نمیدن من ۳۶ هفته و ۵ روز کیسه آبم پاره شد سریع زایمانو شروع کردن بچم به دنیا اومد خداروشکر ...
من برای زایمان که رفته بودم یکی پاره شده بود ولی باز نشده بود برای طبیعی که دکترش اومده بود میگفت اینطوری پیش بری ۲روز دیگه زایمان میکنی. روزی که من مرخص شدم اون زایمان کرده بود داشتن میاوردنش بخش
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو ۳۶ هفته و ۳روز کیسه ابم ۱۲ شب پاره شد منم ۱۲ ظهر فرداش رفتم بیمارستان.نمیدونستم ک کیسه ابم هست تجربه ای نداشتم فک میکردم ترشح ماه اخره.چون دکتر گفت ۸ ابان زایمان دارم..دخترم ۱۰ روز تو nicu بستری بود خداروشکر ب خیر گذشت خیلی ترسیده بودم
چرا موند ولی خیلیییییییییی سخت گذشت بیشتر از اونچه که تصور کنین مشکلات بچه های نارس واقعا زیاد ...
خداروشکر که زنده موند خدا براتون حفظش کنه
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
خیلی میترسم این بلا سر منم بیاد من 27 هفتمه و دکتر گفته زایمان زودرس خواهی داشت چون دوقلوان و اومدن ...
استرس فرایند زایمان و تند تر میکنه آروم باش انشالله به موقع میان بغلت
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
نمیدونم عزیزم افتاده بود تو خون ریزی بعدش کیسه آبش پاره شد با اینکه خواهر شوهرم اصلا از جاش تکون نمیخورد فقط میخورد میخوابید حتی یه لیوان آب هم برای خودش نمیاورد