2777
2789
عنوان

گند زدم

48 بازدید | 26 پست

اومدم کیک بدون تخم مرغ درست کردم با اینکه تخم مرغ هم داشتیم. افتضاح شد یکمش بزور خوردم 😂

خواهرم هم یکمش خورد گف بعدا میخورم ولی مامانم همش خورد هی میگف خیلی خوبه. مادر بدبختم. داداشمم که هنوز نیومده ولی باید بخوره😂

البته کیک های با تخم مرغم خیلی خوب میشه و این نیس که بلد نباشم و خاستم بگم کیک بدون تخم مرغ درست نکنید😂

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا همیشه جور این کارا رو میکشن 🤣🤣🤣🤣 با اینکه الان از دست مامانم ناراحتم ولی دلم یهو براش تن ...

آره ب خدا تا آخرش خورد ولی خودم نتونستم نوک قاشق بخورم 

منم یه بار مرغ سوخاری درست کردم نپخته بود مانانم تا دیدش اینحوری شد😰😁 بعدش با به به خورد😂

مادرای بدبخت باید دست گل مارو بخورن 😂😂

مال من آجیم و مال خودش رو باید بخوره حیفه 😂

یاد بچگامون افتادم یادش بخیر

خواهرم به شیرینی و کیک پزی خیلی علاقه داشت هر روز یه چیزی درست میکرد بعدش اصلا خیلیاشونو نمیشد بخوری طفلک داییم همه شونو میخورد😢😢😂😂😂😂

یاد بچگامون افتادم یادش بخیر خواهرم به شیرینی و کیک پزی خیلی علاقه داشت هر روز یه چیزی درست میکرد ب ...

کنم خیلی علاقه دارم تا الان دوتاش افتضاح شده 😂

مامانا همیشه جور این کارا رو میکشن 🤣🤣🤣🤣 با اینکه الان از دست مامانم ناراحتم ولی دلم یهو براش تن ...

معمولا باباها جور میکشنا   مخصوصا بحث غذا که شه افتضاحم درست کنی مامانت غر میزنع اما بابات با به به و چهچه میخوره

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
معمولا باباها جور میکشنا     مخصوصا بحث غذا که شه افتضاحم درست کنی مامانت غر میزنع اما باب ...

نه اتفاقا 

من پدرم چون آشپزیش عالیه اگه بد درست کرده باشم نمیخوره 🤣🤣

میگه باشه با مامان بخورین 🤣🤦‍♀️

یه دفعه دمی گوجه درست کردم 

عاااااالی شده بودا 

حتی داداشم گفت خوشمزس(داداشم خیلی‌ رو‌خورد و‌خوراکش حساسه )

ولی پدرم یه قاشق خورد گفت دستت درد نکنه 🤣

نه اتفاقا  من پدرم چون آشپزیش عالیه اگه بد درست کرده باشم نمیخوره 🤣🤣 میگه باشه با مامان بخو ...

وای  

حالا بابای من کلی طرفداری میکرد مامانم غر میزد . یه سری برنج گذاشتم به داداشم گفتم حواست باشه نسوزه من برم تو بالکن مرغ و سیب زمینی سرخ کنم دبیرستانی بودم فک کنم . باورت نمیشه اومدم داخل دیدم بوی گند سوختگی میاد رفتم دیدم برنج از وسط سوخته روش قهوه ای شده بود  داداشمم داشت فیلم میدید گفتم بویایی نداری مگه گفت بونمیاد که . فک کن بابام خورد میگفت خوشمزه ست برنج دودیه دیگه  من حالم داشت بد میشد از بوش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته