2777
2789

ممنون میشم اگ بگید چون خیلی از تاپیکای کتک و خیانت زیاد شده 

شما بگین یاد منم بیاد😘😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اولین بار بعد عقد رفتم خونشون شانس بدم پری شدم نه روم میشد به مامانش بگم نوار بهم بده نه روم میشد به شوهرم بگم آخرش بعد هزار بار سرخ و سفید شدن بهش گفتم 

با این حال که سه سال هم دوست بودیم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یکی یادم اومد من الانشم عقدم ی بارک رفتم خونه پدر شوهرم با همسرم تو اتاق بودمو در حال.....🙈🤦‍♀️ ک ی هو برادر زاده شوهرم ک کوچیک میخاس بیاد تو اتاق مادر شوهرم هی میگف نرو اونا خابن ک اینم هی گیر داده بود ن میرم جاریم ک درو باز کرد ی هو شوهرم خودشو ب خاب زد پتو روش بود منم کلا هنگگگگ بودم برگشتم دیدم خدا رو شکر جوری نبودم ک لباسام دیده شن ولی از رنگم و قرمزیم فهمیدن 😂😂😂

اره برا منم پیش اومده😁

شانس من باید حتما همون بار اول اینجوری میشد تازه تصور کن لباسامو سفید بودن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من سوتی ندادم ولی خواهرشوهرم اوایل ازدواجش میره خونه مادرشوهرش ..که مادرشوهر کار واسش پیش میاد به این میگه مایه ماکارونی درست کردم تو فقط دمش کن تا بیام ..بعد خواهرشوهر فکر کرده به ازای هر نفر باید یه بسته بریزه 🤔۴ بسته ماکارونی ریخته تو قابلمه 😶میگفت پدرشوهرم کف و خون بالا آورده از شدت شوک شدن 🤣🤣

من سوتی ندادم ولی خواهرشوهرم اوایل ازدواجش میره خونه مادرشوهرش ..که مادرشوهر کار واسش پیش میاد به ای ...

واییییییی 

مگ این خونه باباش ماکارونی نمیپخت