2777
2789
عنوان

باید پاشم درس بخونم حوصله ندارم:(

54 بازدید | 13 پست

وای چیکار کنم 😐

اگه این گوشیو بتونم بزارم کنار ب همه درسام میرسم

این جمعه امتحان دارم اگه این بار هم خراب کنم دیگه بیچاره شدم....

(امتحانم هوشه چون میخوام برم تیزهوشان ازمونش مثل ازمون تیزهوشانه و حدودا سیصد چهارصد تا شرکت کننده داره)

گوشیو بزار کنار فایده نداره بدبختت میکنه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گ.م.ش.و سر درست 

کافی بود این راهنمایی

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
نمیتونم😐💔 هرکار میکنم نمیتونم ترکش کنم

پس من اگر بالا سرت بودم گوشیتو گرفته بودم جرعت نداشتی تا روز امتحان ندادی گوشیتو بهت نمیدادم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

😐😐😐

😐😒