2777
2789
عنوان

بیایین کمکککککک!!!!!

8 بازدید | 4 پست

راستش من یکی که تو محل کارم دیدمش امروز اومد بهم گفت ایدی اینستا تونو میشه بدید . دقیقا وقتی که میخاستم برم خونه این حرف رو زد ولی دیدم که همش میومد کنارم میخاست بهم یه چیزی بگه بعد ایدی مو بهش دادم چون بنظر ادم بدی نمیومد الان بهم پیام داده که عاشقم شده و قصدش جدیه . کارش خوبه اما قیافه خوب و قشنگی نداره یکم معمولی. بنظرتون چکار کنم؟ خودمم دو دلم

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

می‌گفتی اینستاگرام ندارم 

اگر دادی یعنی بدت نیومده دیگه ... پس مبارکه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اگه قیافه اش واست قابل تحمله و زیاد بدت نمیاد از ظاهرش حتما اخلاقش معیار اصلیت بشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌گفتی اینستاگرام ندارم  اگر دادی یعنی بدت نیومده دیگه ... پس مبارکه

راستش هل شدم نمی‌دونستم چکار کنم گفتم نهایت بهش میدم ایدی مو. بعدش میگم که مثلا پشیمون شدم

بنظرتون بگم بهش که باهم آشنا بشیم یه چند روزی . یا اگه بگم فکر میکنه صد در صد من نظرم اوکیه