2777
2789
عنوان

هفته ۳۱ بارداری ام شکمم کوچیک...

1542 بازدید | 18 پست

بچه ها هفته ۳۱ ام بارداری ام از اولم شکم و پهلو نداشتم ولی الان پهلو هام در اومده و شکم دارم اما شکمم مثل کسایی که ۵ ماه ان 

البته تو هفته ۲۷ ام رفتم سونو گفتن وزن بچه نرمال اما یجوریم که لباس ازاد میپوشم و میرم بیرون خیلیا متوجه نمیشن اصلا باردارم چون اصلا ورم ندارم  صورتم تغییر نکرده 

نی نی امم دختره 

از یطرف میگن بقیه بچت پسر که تغییر نکردی یا چقدر کوچولو شکمت 

همش نگرانم 

ولی تا الان ۱۰ کیلو هم اضافه کردم 

اره علائم پسر و دادی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیز اندازه ای 

من یه شکمیییی داشتما انقدر بزرگ 

اخرش چی شد بچه هشت ماهه به دنیا اومد ۲۷۰۰ کیلو و ریییییزه 

اصلا به شکم نی مطمئن باش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم برای چی میری سونو پس؟وقتی گفته همه چی نرماله،نگرانی و استرس الکی رو از خودت دور کن،در ضمن بچه در ماه آخر بیشترین افزایش وزن رو داره،پس تپل تر میشی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

علائم دختر همینه منم دخمل کوچولو دالم اصلا مشخص نیست حاملم با پسر مادرا خیلی چاق میشن و چهرشون تغییر میکنه

البته ناگفته نمونه ویار و وزن و همه چی از یه زن به زن دیگه متفاوته

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بین اندازه شکم و وزن جنین ارتباطی نیس.تا زمانی که سونو اوکی هس مشکلی نیس

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

منم مثل شما هستم الان 34 هفته ام تموم شده اما شکمی ندارم صورتمم اصلا عوض نشده , تو سونو گفت بچه نرماله , اهان اینم بگم برا منم نی نی دختره , دکترمم میگه همه چی خوبه , حالا شما خوب اضافه کردی من الان نمیدونم وزنم چنده ولی بار قبلی که رفته بودم پیش دکترم از اول تا 30 هفته فقط 7 کیلو اضافه کردم

علائم دختر همینه منم دخمل کوچولو دالم اصلا مشخص نیست حاملم با پسر مادرا خیلی چاق میشن و چهرشون تغییر ...

واییی باورت میشه همه میگن پسر داری ولی سونو ntرفتم گفت دختر اونم جای خوب رفتم