2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 211028 بازدید | 602 پست
چراعزیزم؟منم هم ابدو و لیپو دارم هم تزریق باسن دوماه دیگه میشه بگی چندوقت طول کشیدتاخوب بشه باسن ات

باسنم اولش خیلی بزرگ بود الان بهتر شد 

درد منو کشت و‌زنده کرد تا ماه ها بدنت بی حس هستش 

وای خدا اصلا نمیخوام یادم بیاد 

من مینی ابدو کردم بطبع اثنایی که ابدو کامل میکنن و عضله هاشون رو میدوزن دردشون بیشتره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسنم اولش خیلی بزرگ بود الان بهتر شد  درد منو کشت و‌زنده کرد تا ماه ها بدنت بی حس هستش  ...

وای خدا پس باید آماده باشم واسه این روزها-منم اصلا دلم نمیخواد باسنم بزرگ بشه گفتم فقط میخوام خوش فرم بشه شکمم که زایمان داشتم کلا افتاده شده مجبورم.امیدوارم از اندام الانت اونقدر راضی باشی که سختی هاش یادت بره

سلام به خانومایی که لیپووابدو انجام دادن من ۲۹سالمه وزنم ۶۴قدم۱۶۰

دوبار سز شدم اولی درحدمرگ درد داشت از روز هفتم بدون کمک راه رفتم دومی ازروز دوم بدون کمک راه میرفتم راحتبود من سینه ها و شونه های پری دارم شکم و‌پهلو ب مقدار دوبرابر سینه هام شکمم افتاده بزرگ و پاهاوباسن لاغر استخون بندی ریز.... رفتم مشاور پیش جراح گفت باید ابدوکامل انجام بدی ولی من بخاطر جابجایی ناف وحشت دارم گفتم نیم ابدو میخام

و تزریق چربی ب باسن

من میخام بدونم دردش شبیه به چه دردیه از دکترم خیالم راحته ولی استانه دردم نگرانم کرده و بشدت استرسی ام تصمیمم برا عمل قطعی هس بهر قیمتی چون واقعا عذاب دارم میبینم با این اعتمادبنفس تقریبا صفر

تروخدا شماییکه انجام دادین بمن بگین موقع بهوش اومدن کجاتون چقدر درد داشت تاچنروز

وای خدا پس باید آماده باشم واسه این روزها-منم اصلا دلم نمیخواد باسنم بزرگ بشه گفتم فقط میخوام خوش&nb ...

ممنونم عزیز دلم 

بطبع شما که ابدو کامل میکنید درسته درد داره اما قشنگ تر میشید 

حتما باید چند روزی یکی پیشت باشه کمکت کنه 

من چون‌تا حالا زایمان نداشتم تاثیری ندیدم و خورد به اوج کرونا و کلا تاثیری نموند برام فقط باسنم بزرگ شد شما هم چون زایمان داشتی مطمئنا تاثیر خیلی زیادی میبینی گلم 

پشاپیش مبارک باشه🌸

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
سلام به خانومایی که لیپووابدو انجام دادن من ۲۹سالمه وزنم ۶۴قدم۱۶۰ دوبار سز شدم اولی درحدمرگ درد داش ...

نمی دونم دردش رو به چی تشبیه کنم ولی انجام بده به نتیجه اش می ارزه من فقط خودمو تو اینه نگاه میکردم و میگفتم یعننی میشه اینو ببرم بندازم دور 

الان لذت میبرم 

یک هفته سختت هست کار خانه نمی تونی بکنی 

دو سه روز تنهایی بلند شدن سخته چون نباید بدنت به حالت صاف دربیاد بعدش همه چی تموم شده بهترین فصل هم هست هوا سرده گن پوشیدن و بستنش ادمو اذیت نمی کنه برای عید هم خوش تیپی 

حتما برای عد از عمل پمپ درد بگیر

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نمی دونم دردش رو به چی تشبیه کنم ولی انجام بده به نتیجه اش می ارزه من فقط خودمو تو اینه نگاه میکردم ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت میشه نظرت راجب ابدو‌و نیمه ابدو رو بگی و دکترمن گفت امبولی برای سن بالاهاو اوناییه که مشکل دارن مث دیابت یا کلسترول بالا

نمی دونم دردش رو به چی تشبیه کنم ولی انجام بده به نتیجه اش می ارزه من فقط خودمو تو اینه نگاه میکردم ...

خوشبحال تو و همه کساییکه انجام دادن من با دوتا بچه خیلی سختمه شرایطمو اوکی کنم دعاکنین منم بتونم تقریبا دوسال هست از همه چیزم‌کزشتم پس انداز کردم بتونم تو بیمارستان دولتی انجام بدم میخاستم ارتندنسی و عمل بینی انجام بدم ولی انقدر اعتمادبنفس و‌روحیه م بخاطر اندامم بده ازش گزشتم و رو اوردم ب جراحی بدن دوماهه من فقط دارم تحقیق میکنم راجع بهش ولی به نتیجه درستی نرسیدم متاسفانه بعضیا انقدر روحیه ادمو تضعیف میکنن ادم فک میکنه داره میره به پیشواز عزراعیل🥲

خوشبحال تو و همه کساییکه انجام دادن من با دوتا بچه خیلی سختمه شرایطمو اوکی کنم دعاکنین منم بتونم تقر ...

من اطلاعات علمی ندارم اطلاعاتم در حد تحقیقاتم هست 

مینی ابدو برای کسایی که شکمشون خیلی کوچیک بوده یا یه افادگی کمی دارم من خودم 60 کیلو بودم با قد 156 چاق نیستم به هیچ وجه ولی افتادگی شدید داشتم مجبور شدم ابو کامل بشم 

امبولی هم اگه شرایط رعایت بشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد 

در هر صورت عمل سنگینی هست نمی دونم فیلمش رو دیدی یا نه به هر حال همه اقدامات پزشکی برای مراقبت از بیمار انجام میشه

من اطلاعات علمی ندارم اطلاعاتم در حد تحقیقاتم هست  مینی ابدو برای کسایی که شکمشون خیلی کوچیک ب ...

اره منم چاق نیستم‌ مبارکت باشه عزیزم چ‌خوب

دکتر بمنم گفت ابدو کامل بهتره نیم ابدو ممکنه بالای نافت یکم شل بشه ولی من از اینکه نافم قراره جابجابشه خیییلی میترسم😭

اره منم چاق نیستم‌ مبارکت باشه عزیزم چ‌خوب دکتر بمنم گفت ابدو کامل بهتره نیم ابدو ممکنه بالای نافت ...

اصلا چیز ترسناکی نیست

ممنونم عزیز دلم  بطبع شما که ابدو کامل میکنید درسته درد داره اما قشنگ تر میشید  حتما بای ...

مرسی از انرژی مثبتت امیدوارم همین طور که میگی خوب بشم الان که اصلا روم نمیشه هرلباسی رو بپوشم اعتماد به نفس ندارم ❤️❤️❤️❤️

مرسی از انرژی مثبتت امیدوارم همین طور که میگی خوب بشم الان که اصلا روم نمیشه هرلباسی رو بپوشم اعتماد ...

عالی میشی گلم فقط خوب مراقبت کن و حتما بعد از عمل هم رژیم رو رعایت کن گلم🌸❤️