من واکسن زدم دیر گرفت یعنی حدود ۲۰ روز بعد واکسن گرفتش و باردار شدم
شما کاری برای باردار شدنت انجام دادی عزیزم؟
من میخوام فوری باردار شم ولی هر ماه پریود میشم ! دوز اول واکسنمم تزریق کردم
تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا میکنی؟...♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را میگیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقهی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمیآورد.با سکوتشان شعر میخوانند؛ با لبهایشان قطعنامه صادر میکنند؛ با موهایشان جنگ میطلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه میداند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو میرقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!
نه هیچ کاری نکردم فقط بعد رابطه پاهام رو بالا میگرفتم که کمتر خارج بشه همون ماهم فهمیدم باردار ...
قبلش چند ماه اقدام بودین؟
خدا تو دلیتونو سالم بذاره بغلتون خوشکلم 😘
تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا میکنی؟...♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را میگیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقهی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمیآورد.با سکوتشان شعر میخوانند؛ با لبهایشان قطعنامه صادر میکنند؛ با موهایشان جنگ میطلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه میداند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو میرقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!
قبلش چند ماه اقدام بودین؟ خدا تو دلیتونو سالم بذاره بغلتون خوشکلم 😘
فداتشم عزیزم ممنون انشالله قسمت خودتون .....والا خداروشکر ماه اول اقدامم گرفت قبل اقدام نداتشم و برای جلوگیری هم قرص یا امپول هم استفاده نمیکردم طبیعی جلوگیری میکردم
من واکسن زدم دیر گرفت یعنی حدود ۲۰ روز بعد واکسن گرفتش و باردار شدم
عزیزدلم به سلامتی من میخواستم آذر ماه اقددم کنم ولی تا اخر دز دومم باید صبر کنم همه برنامه ریزی هام بهم خورد خدا کنه برای منم زود بگیره و سریع باردار شم
نه هیچ کاری نکردم فقط بعد رابطه پاهام رو بالا میگرفتم که کمتر خارج بشه همون ماهم فهمیدم باردار ...
یعنی شما دکتر نرفتی و تحت نظر نبودی؟ من تحت نظرم اول گفته بودم آذر میخوام اقدام کنم دکتر گفت برو آذربیا بهت دارو و اینا بدم برای اقدام.الان که افتاده عقب نمیدونم بعضی داروهارو دوباره باید یه ماه مونده مصرف کنم یا نه ؟ مثلا الان فولیک اسید و سوپراکل و ویتامین دی ۳ و زینک میخورم برای یه ماه
انشالله عزیزم برو قبلش پیش یه دکتر که عفونت نداشته باشی تا سریع تر بگیره ......انشالله هر چی به صلاح ...
ان شالله .از لحاظ عفونت و .... تمام ازمایشارو هم خودم انجام دادم هم هرچی لازم بوده شوهرم انجام داده .دکتر به دوتامون گفت که عالی هستیم.منم مثل شما طبیعی جلوگیری میکنم و هیچ قرصی استفاده نکردم تا حالا