2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم شکاک شو 

نمیتونم واقعا ولی رفتارای اون ازار دهندس مثلا داخل خونه که هستیم بیشتر از 20 دقیقه جلو چشاش نباشم میگه چیکارمیکنی اصلا نمیذاره بیرون ک هستیم با جنس مخالف صحبت کنم حتی برای خرید

پبشنهادتون واسه خانوم شکاکم بگید😐من خیلی شکاکم نه فقط نسبت به نامزدم حتی نسبت به خانوادمم اینجورم

خیلی بده عزیزم اطرافیا واقعا اذیت میشن روی خودت کارکن درستش کن

هیچوقت بهش دروغ نگو...هیچووووقت...شوخی های حساس  نکن که میدونی حساسیتشو  برانگیخته میکنه

جلوش مشکوک برخورد نکن حتی بیمنظور...همیشه طوری برخورد کن که  براش واصح باشه باهاش صاف و صادقی

یکار میکنی  حتی  کوچییک گاهی ازش اجازه بگیر  که  از حساسیتش کم شه

نمیتونم واقعا ولی رفتارای اون ازار دهندس مثلا داخل خونه که هستیم بیشتر از 20 دقیقه جلو چشاش نباشم می ...

فقط و فقط باید تا میتونی اعتمادشو جلب کنی

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
خیلی بده عزیزم اطرافیا واقعا اذیت میشن روی خودت کارکن درستش کن

تو ظاهر نشون میدم که رفتارم بهتر شده ولی تو ذهنم انقد خودخوری دارم که اذیت میشم پیش دکترام رفتم ولی بهم داو داد و تاثیری نداشت

💜أحبَك نَفسك أولأ💜 ‌                          °|💜💍|°
نمیتونم واقعا ولی رفتارای اون ازار دهندس مثلا داخل خونه که هستیم بیشتر از 20 دقیقه جلو چشاش نباشم می ...

خیلی بدحجابی یا خوشگلی و اهل. ارایش؟

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم