2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد میگه مگه من روانیم 

بشین توجیهش کن بگو کسی که روانیه نمیره پیش روانشناس میره تیمارستان دارم جدی میگم آدم شکاک واقعا بده تنها راهشم یه روانشناس خیلی خوبه یعنی باور کن یه آدم شکاک هم اعصابتو داغون میکنه هم پیرت میکنه به احتمال زیادم آخرش مثل خودش شکاک میشی یه مدت با یه نفر که شکاک بود نشست و برخواست داشتم ببین هنوز که هنوزه بعد۷ سال بیشتر وقتا به آدمای اطرافم به طرز وحشتناکی شک میکنم درحدی که میخوام تیکه تیکشون کنم خیلی اعصابم خورد میشه 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
خیلی بدحجابی یا خوشگلی و اهل. ارایش؟

اگه اینطوری هستی شوهرت حق دار از دوست داشتنه مریض نیست .شما باید خودتون شکل متعارف داشته باشین نه یه شکل فراتر از بقیه بلحاظ زیبایی تو ذهن اون

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

سلام عزیزم 

اختلال پارانوئید یا شک و سو ظن هرگز درمان نمیشه، حتی ممکنه شدیدتر بشه

قبل از ازدواج نمی دونستید که ایشون چنین اختلالی داره؟

آدم شکاک دیدی باید ازش فرار کنی

معمولا عصبانی، خسیس ، و خیانتکار هم هستن،

نهایتا شما رو هم بیمار می کنن،

البته چیزایی که شما گفتید به آدم شکاک نمی خوره

بیشتر انگار وابسته ست،

تا حالا شده بهت تهمت بزنه؟ مثلا بگه با فلان مرد بودی؟

یا بگه پولهام کم شده تو برداشتی؟ 

بشین توجیهش کن بگو کسی که روانیه نمیره پیش روانشناس میره تیمارستان دارم جدی میگم آدم شکاک واقعا بده ...

خیلی بحث کردیم سر موضوع ایشالا که این دفعه جواب بده چون خسته شدم دلم میخاد فرار کنم ازش از بس که محدود شدم

سلام عزیزم  اختلال پارانوئید یا شک و سو ظن هرگز درمان نمیشه، حتی ممکنه شدیدتر بشه قبل از ازدو ...

سلام گلم 

اره قبلا تهمت خیانت زده گفت با دوستم بودی و میدونم همه چیو در صورتیکه من اصلا ندیدم یکبارم دوستشو 

پسرخالش قبل از اون خواستگارم بود من رد کردم دوران نامزدی چیزی نمیگفت اما بعد ازدواج همش میگه تو با پسرخالم دوستی و باهم صحبت میکنین بلاکش کن از همه جا نیا جای ک هست

بشین توجیهش کن بگو کسی که روانیه نمیره پیش روانشناس میره تیمارستان دارم جدی میگم آدم شکاک واقعا بده ...

داماد خالم خیلی عوضی نامزد بودن دخترخالم می‌گفت تا من میرم لباس پرو کنم میام میبینم که مخ دختر و یعنی فروشندهه رو زده و رسیده به تاریخ تولدش.کلا حساس شده بود حالا یکی ببینه فکر می‌کنه این بد دله در حالی ک نامزدش خیلی مرض داشت.نمیشه ک قضاوت کرد شاید اسی خوشگل موشگل می‌کنه شوهرشم می‌ترسه یکی اغفالش کنه.بازم ما نمیشه کامل سر در آورد مثل فیل تو داستان مولوی

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
سلام گلم  اره قبلا تهمت خیانت زده گفت با دوستم بودی و میدونم همه چیو در صورتیکه من اصلا ندیدم ...

وای پس خیلی اوضاش خرابه

خدا بهت صبر بده 

فامیل هستید با هم؟

مواظب باش بچه دار نشی چون ارثیه 

البته خیلی هم شکاک نیست . اگه بود تو این ساعت و الان تو گوشی نبودی.

امشب اومدم خونه مامانم از دستش اگه داخل برنامه واتس اپ برم صب میاد دنبالم میگه چرا بیدار بودی چیکار میکردی 

وای پس خیلی اوضاش خرابه خدا بهت صبر بده  فامیل هستید با هم؟ مواظب باش بچه دار نشی چون ارثیه& ...

نه فامیل نیستیم خانوادش خیلی خوبن 

اصلا نمیذارم همش جلوگیری میکنم