2789

سر ی چیز مسخره و الکی.واقعا حرف خاصی نبود الکی داد زد بیخودی بعد من گریه کردم از دستش بچم بیدار شد از دادش بعدش اومد یهو کلی منو کشید رو زمین و گفت گمشو خونه مامانت.....قسط و قرض زیاد داره...خلاصه من اومدم با بچم.نگفتم ب مامانم‌ اونم پیام داد ببخشید اما من ازش میترسم ی مدته همش منو دعوا میکنه و میخاد بزنتم.میترسم اینبار بزنتم...پشت و پناهی ندارم واس طلاق کاری هم ندارم بچه دارم چ کنم تکرار نکنه؟هی میگه بیا خونه ببخشید

کاربری دست سه نفره😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کوتاه بیای دفه دیگه میزنتت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زهر چشم ازش بگیر بترسونش اینطوری خودتو نباز و زود گریه نکن که نقطه ضعف دستش بدی و باهاش شرط و شروط بذار که حق اینکارو نداره

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

شاید تو کودکیش مشکل روانی داشته،برید پیش مشاور 

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
شماهمونی ک سر تعویض طلا بحث شد؟مقصر دوتاتون بودین بگو بیاد دنبالت و تمام

اخه عزیزم اون طلا رو هم ک عوض کردم برا خرید زمینمون فروختم والا هدر نرفت هیچیش

کاربری دست سه نفره😑